Přejít k hlavnímu obsahu

Bohatá vánoční nadílka ve Fortnite. Jak získáme skiny zdarma?

15. 12. 2022 | 07:00 Fortnite Tutorial
Fortnite Winterfest 2022 je konečně tady a my můžeme už už začít otevírat dárky! Stačí zamířit do srubu, kde celou nadílku najdeme. V dárcích čekají kromě spousty ostatního také dva bezplatné skiny.
Vánoční nadílka ve Fortnite
Vánoční nadílka ve Fortnite
Zdroj: Epic Games

Skiny Arctic Adeline a Sled Ready Guff jsou zcela zdarma. K jejich získání však musíte otevřít nejprve ty správné dárky. Stejně jako v předešlých letech můžete otevřít pouze jeden dárek denně. 

Pokud jste připraveni rozbalit dárky, musíte být na hlavní obrazovce v lobby a poté přejít na kartu sněhové vločky. Vyberte „navštívit chatu“ a rozhodněte se, který dárek chcete otevřít. Každý den po dobu následujících 14 dní bude k dispozici jeden nový dárek, ale pokud zmeškáte den nebo dva, nemusíte se bát, protože všechny neotevřené dárky můžete rozbalit až do konce akce 3. ledna 2022.
 

Vánoční dárky
Vánoční dárky
Foto: Epic Games

Skin Arctic Adeline můžete odemknout otevřením všech ostatních dárků, které jí brání v cestě na levé straně srubu. To znamená, že tento skin získáte nejdříve osmý den Winterfestu 2022. Druhý skin zdarma drží Sled Ready Guff a půjde otevřít až jako poslední.

A co dalšího najdeme v dárcích? Můžeme se těšit na dva padáky nebo  batoh a krumpáč. Do vánoční výbavy přihodil Epic Games i  nějaký ten taneček, wrapy, spreje, music tracky nebo emote. Tak užívejte!

Štítky: Fortnite update
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.