Přejít k hlavnímu obsahu

Od Stranger Things po Fortnite. Metallica to znovu roztáčí!

14. 12. 2022 | 15:55 Fortnite Zajímavost
Pokud rok 2022 nebyl rokem Kate Bush, byl to určitě rok Metallicy poté, co jejich píseň Master of Puppets zaznamenala obrovský návrat v popkultuře díky Stranger Things. Kulturní renesance zjevně zdaleka nekončí, protože píseň bude znít nově i na bojištích ve Fortnite.
Metallica
Metallica
Zdroj: Epic Games

Vývojář na Twitteru oznámil, že přidal nový emote od populární skupiny. Metallica je legendární americká kapela, která ovlivňuje své fanoušky už od roku 1981. V té době raketově stoupala v žebříčku a etablovala se jako jedna z nejpopulárnějších kapel na světě. 

Konkrétně tato píseň vyšla v roce 1986, je tedy již 36 let stará, což je asi pro někoho těžké uvěřit. Nedávno však píseň zažila obrovský skok v oblibě díky jejímu uvedení ve 4. sezóně Stranger Things. Podobně jako tomu bylo s písní Running Up That Hill od Kate Bush.

 Je to další z mnoha hudebních spoluprací, které Epic Games má. Ve hře se již v minulosti objevili hudebníci jako Marshmellow, Ariana Grande a Travis Scott, abychom jmenovali alespoň některé. Master of Puppets Emote je tak dalším skvělým přírůstkem do série ikon.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.