Přejít k hlavnímu obsahu

Astralis a další hvězdy. Dynamo Eclot čeká poslední výprava roku 2022

15. 12. 2022 | 11:20 Counter-Strike 2 Preview
Dynamo Eclot dohrává sezónu jako poslední česko-slovenský tým. Závěrečným vystoupením roku je čtvrtý turnaj CCT Central Europe, kde pardubický celek uspěl ve swissu a čeká na něj play-off. Do něj tradičně přijala pozvánku řada známých evropských jmen. Koho DNE potkají?
Lukáš „capseN“ Koláčný
Lukáš „capseN“ Koláčný
Zdroj: PLAYzone (Radim Madarász)

Mezi osmičkou pozvaných týmů do play-off CCT Central Europe Series 4 najdeme čtveřici celků z nejlepší světové třicítky. Nejvýše postavení jsou BIG, kteří v prvním kole vyzvou Young Ninjas, ale jen těsně před Astralis, jenž s hvězdným Nicolaiem „dev1ce“ Reedtzem na úvod pavouka vyzvou jiné Dány ECSTATIC.

V jiné části pavouka najdeme Dynamo Eclot. Český celek je na podzim na evropské scéně opravdu aktivní, ale po 3 výhrách a 1 prohře ve swissu jej nyní čekají poslední vystoupení. Je jen na něm a výkonech jeho hráčů, kolik jich ještě bude. V osmifinále turnaje o 50 tisíc dolarů se postaví Movistar Riders, proti kterým letos získali jeden z historických skalpů. Tehdy šlo o 7. nejlepší tým světa, aktuálně jsou jezdci na 23. pozici.

Souboj DNE proti španělskému celku odstartuje o čtvrtečním poledni celou vyřazovací fázi. V případě výhry uvidíme Dynamo Eclot v akci opět v sobotu, o den později celý turnaj vyvrcholí souboji čtyř nejlepších týmů.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.