Přejít k hlavnímu obsahu

Fortnite všude, kam se podíváš. Turnaj Agraelus Wild Hunt však přináší daleko víc

17. 12. 2022 | 19:00 Fortnite Turnaj
Dnešní sobotní večer nám přinese historickou podívanou. Domácímu Twitchi i Youtube bude dominovat turnaj Agraelus Wild Hunt. Vedle výkonů čekejte však i pořádnouo zábavu a show.
Agraelus Wild Hunt
Agraelus Wild Hunt
Zdroj: wls.gg

Nemohlo vám uniknout, že za poslední týden vidíme hrát Fortnite nejen u tradičních domácích streamerů a youtuberů této populární videohry. Důvod je jasný. Nikdo nechce nechat dosud největší domácí prize pool ležet ladem.

Trénují doslova všichni. Někdo více, někdo méně a někteří i tajně. Ale co se rozhodně nedá popřít, je vzájemná podpora. Poslední týden jsme tak svědky společných streamů a her od těch největších jmen po ty začínající.

A to není málo. Turnaj tak totiž přináší něco daleko víc než jen sobotní plné bojiště. Ukazuje, že se máme u her především bavit. Což se mnohdy už u soutěžních titulů trošku vytratilo, a to je škoda. 

Dnešní klání začíná v 19 hodin. Sledovat ho můžete samozřejmě u Agraela, který se ujímá komentátorského stolu nebo na živých přenosech většiny zúčastněných. 
 

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.