Přejít k hlavnímu obsahu

Poslední letošní boj o medaile. Dynamo Eclot se postaví soupeři ve velké formě

17. 12. 2022 | 17:40 Counter-Strike 2 Preview
Závěr sezóny je v táboře Dynama Eclot jedním z těch nejakčnějších. Dle portálu HLTV.org jde o třetí nejaktivnější tým světa, který sice už přestal přijímat další pozvánky do turnajů, aby si hráči náležitě odpočali, ale stále mají před sebou jedno poslední tažení. Zakončí jej vítězně?
Dynamo Eclot na MČR 2022
Dynamo Eclot na MČR 2022
Zdroj: PLAYzone (Radim Madarász)

Dynamo Eclot už od začátku prosince bojuje v turnaji CCT Central Europe Series 4. Po úspěšném swissu následovalo osmifinále, které pardubický celek zvládl bravurně. Přemohl zkušený španělský celek Movistar Riders 2:1 a rozloučil se s působením Lukáše „capseN“ Koláčného. Ten už dres DNE znovu neoblékne.

Cesta bronzového týmu z Tipsport MČR CS:GO v turnaji ale nekončí. Do sobotního čtvrtfinále tak naskočí Martin „Happyy“ Čepek, člen nově vzniklé akademie DNE Thunders, pro kterého půjde o čtvrtou evropskou zkoušku. Ve swissu posledního letošní soutěže CCT Central Europe dopomohl k výhře postupového zápasu.

Celý tým však ve čtvrtfinále nečeká vůbec jednoduchý soupeř. Nová sestava Copenhagen Flames se začíná sehrávat a díky 10 výhrám v řadě už se posunula do TOP 30 světového žebříčku. Dynamo Eclot se ale nevzdá bez boje, což posiluje fakt, že kodaňské ohně naposledy vyhasly 8. listopadu právě proti českému týmu.

Pro DNE jde o poslední hrací víkend roku. Zápas o postup do závěrečného dne je čeká v sobotu od 18:00.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.