Přejít k hlavnímu obsahu

Dynamo Eclot zakončilo sezónu prohrou. SINNERS naopak potřebují dvakrát vyhrát

18. 12. 2022 | 10:46 Counter-Strike 2 Turnaj
Sobotní den nebyl pro české CS:GO týmy vydařený. Dynamo Eclot nedokázalo navázat na listopadovou výhru a v posledním zápase roku padli proti Copenhagen Flames. SINNERS pro změnu nestačili na Team Falcons a ještě je tak čeká dohrávka baráže o ESL Challenger League.
SINNERS na MČR 2022
SINNERS na MČR 2022
Zdroj: PLAYzone (Radim Madarász)

Improvizovaná sestava SINNERS to nemá jednoduché. Ještě bez Tomáše „oskar“ Šťastného i zraněného Jindřicha „ZEDKO“ Chyby v těchto dnech bojují o setrvání v soutěži ESL Challenger League, kde již odehráli sedm sezón. První zápas jim AVANGAR věnoval kontumační výhru, od postupu je tak dělil jeden triumf v pavouku vítězů. Ten se však proti Falcons získat nepodařilo a úkol bude rázem o poznání složitější.

Vzhledem k nastavenému systému, v pavouku poražených je nutné získat o jednu výhru navíc. Zvítězit tak rázem musejí jak v neděli večer, tak i v pondělním rozloučení s letošním rokem. Po prohře nad jedním francouzským týmem je v neděli od 19:00 čeká další, postaví se totiž dobře známému týmu HEET. V případě úspěchu budou muset o den později a ve stejný čas porazit i lepšího z dvojice IKLA, EYEBALLERS.

Dynamo Eclot má na rozdíl od hříšníků již dopracováno a může si užívat zaslouženého vánočního klidu. Poslední vystoupení nabídlo jejich čtvrtfinálové střetnutí s dánským celkem Copenhagen Flames. Jeho současná forma je bravurní a proti DNE vyhráli už pojedenácté v řadě. Pardubický celek si za dělené 5. místo odnáší 45 tisíc korun, zatímco kodaňské ohně dnes budou bojovat o titul a mnohem vyšší finanční odměnu.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.