Přejít k hlavnímu obsahu

Je to už opravdu ono? VALORANT příští rok dostane lepší systém detekce smurfů

20. 12. 2022 | 09:30 VALORANT Update hry
Riot Games aktivně pracují na zastavení takzvaného smurfování. Na rok 2023 totiž chystá nový a lepší „Smurf Detection System“. Několik slibů jsme tu v minulosti již viděli, takže je otázkou, zda tento update bude konečně tím, po čem komunita tak dlouhá volá.
Nová detekce smurfů ve Valorantu
Nová detekce smurfů ve Valorantu
Zdroj: Riot Games

V každoročním vývojářském shrnutí se Riot podělil o rekapitulaci toho, jak rok 2022 ve Valorantu vypadal a jaké jsou jejich cíle pro rok následující. Zaměřují se na různé aspekty hry, včetně umění, postav, map, prémiový obsah, kompetitivní scénu a mnoho dalšího. Nový systém detekce smurfů je už prý aktivní ve všech regionech a již přinesl pokles počtu neférových zápasů, ke kterým dochází právě kvůli smurfům.

Následovalo však odhalení, že v nadcházejícím roce bude uvedena druhá verze onoho systému Smurf Detection s různými vylepšeními, aby byla automatizovaná detekce rychlejší a přesnější. To by mělo pomoci zlepšit systém nalézání adekvátních oponentů, aby byly zajištěny spravedlivé a konkurenceschopné zápasy. Konečná to ale samozřejmě nebude, systém bude i nadále v budoucnu vylepšován.

Kromě toho také přišlo oznámení, že i když v roce 2023 určitě uvidíme nové agenty, mapy a prémiový obsah, mají na mysli také několik neohlášených „vizuálních překvapení“. Kromě toho se ještě v budoucnu více informací o turnajovém režimu Premier, spolu s možností si jej zahrát. „Jste to skutečně vy, kdo nás nadále inspiruje k vymýšlení úžasných věcí, takže očekávejte, že v roce 2023 budeme pokračovat v budování vesmíru VALORANT s novými agenty, mapami a dalšími skvělými věcmi,“ poděkovali vývojáři na závěr.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.