Přejít k hlavnímu obsahu

Další změna v NIP! Dánský střelec míří na lavičku, co je důvodem?

21. 12. 2022 | 20:12 Counter-Strike 2 Přestup
Nedaří se. Ninjas in Pyjamas dlouhodobě nedosahují výsledků, po kterých touží, a v týmu tak dochází k dalšímu transferu. Na lavičku byl posazen 27letý Patrick „es3tag“ Hansen, jenž švédskou organizaci reprezentoval od listopadu loňského roku. Kam zamíří a kdo bude jeho náhradníkem zatím není známo.
Patrick "es3tag" Hansen
Patrick "es3tag" Hansen
Zdroj: PGL

Náročné období Ninjas in Pyjamas pokračuje. Nedokáže složit sestavu podle svých představ a často tak dochází k personálním změnám. Tou nejčerstvější je odchod Patricka „es3tag“ Hansena na lavičku. Důvod? Týmová kompozice, stojí v prohlášení organizace.

„V rámci příprav na další ročník jsme celkově hodnotili týmovou kompozici a posunuli jsme Patricka „es3tag“ Hansena na lavičku,“ loučí se Ninjas in Pyjamas s dánským střelcem. „Hráč si před začátkem další sezóny může začít hledat nové angažmá,“ doplnila organizace. Náhrada za Hansena zatím není známa.

Jde hned o několikátou změnu v sestavě Ninjas in Pyjamas v roce 2022. Jako poslední byl z aktivní soupisky odstraněn Nicolas „Plopski“ Gonzalez Zamora, jehož nahradil finský lídr Aleksi „Aleksib“ Virolainen.

Organiazce bude chtít navázat v další sezóně alespoň na částečné úspěchy, kterými jsou triumf na Global Esports Tour Dubai 2022 a semifinálové umístění během ESL Pro League Season 15 a BLAST Premier: Fall Finals 2022. Pro tým jako NIP je ale něco podobného nedostačující a je třeba posunout výkony na vyšší level.

Současná sestava NIP:

 Švédsko Hampus „hampus“ Poser
 Finsko Aleksi „Aleksib“ Virolainen
 Švédsko Fredrik „REZ“ Sterner
 Švédsko Ludvig „Brollan“ Brolin
 Dánsko Patrick „es3tag“ Hansen (na lavičce)

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).