Přejít k hlavnímu obsahu

Vánoční dárek od EA Sports. Co si pro hráče připravili?

25. 12. 2022 | 11:00 EA SPORTS FC 24 Gaming
Vánoční promo nechybí ve fotbalové pařbě od EA Sports ani letos. Od 23. prosince probíhá akce Winter Wildcards, která od FIFA 22 nahradila FUT Freeze. S nadílkou vývojáři nešetřili a zavalili hráče contentem. Od objectivů až po tokeny, možností, co ve hře dělat, je spousta. A komunita je spokojená.
Winter Wildcards
Winter Wildcards
Zdroj: EA Sports

Hlavním lákadlem Winter Wildcards jsou nové karty. V prvním týmu přišli vývojáři s patnácti nováčky. Nejlépe hodnocenou kartou je Kevin De Bruyne, následovaný N'Golo Kantém a Jadonem Sanchem. Speciálních předmětů se dočkaly i tradiční hvězdy Ferland Mendy, Ousmane Dembélé nebo Alexandre Pato.

Nechybí pochopitelně ani Squad Building Challenges. Každý den během proma Winter Wildcards budou moci hráči sestavit nové SBC se zbrusu novou kartou. V prvních dvou dnech se mezi výzvami objevili Mesut Özil a Rodrigo de Paul. Především druhý jmenovaný najde se svými parádními staty cestu do nejednoho týmu.

Při splnění úkolů v objectivu Winter Wildcard Treasure Hunt II (Santa Claus and The Elves, the Rudolph) na hráče čekají Jonathan Clauss a Darren Randolph.

Clauss a Randolph
Clauss a Randolph
: EA Sports

U proma nemohou tradičně chybět ani swap tokeny. Za žetony je k dispozici hned několik zajímavých balíčků včetně 83+ x25 nebo 85+ x10. S kartami už to tak slavné není, Tonali a Trippier zůstanou většinou nevyužiti.

Winter Wildcards swapy:

20 tokenů: 3x (83+ x25 pack)
15 tokenů: 85+ WW Player Pick
15 tokenů: 85+ x10 pack
10 tokenů: WW Tonali
10 tokenů: 83+ x25 pack
5 tokenů: 3x (84+ Player Pick)
3 tokeny: 81+ x11 pack
2 tokeny: WW Trippier

Až překvapivě dobré jsou také odměny za přihlášení do hry. Celkem je objective možno splnit dvanáctkrát, na cestě za nejvyšší odměnou jsou takové pecky jako WW Player Pack, 84+x5 pack, 85+x2, Prime R9 na hostování či 83+x10 pack.

Pokud budou EA Sports pokračovat v podobném tempu, bude WW jednou z nejlepších akcí posledních ročníků.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).