Přejít k hlavnímu obsahu

Hráč dostal konzoli Xbox vyrobenou do detailu celou z čokolády

29. 12. 2022 | 20:35 Zajímavost
Hráč dostal předčasný vánoční dárek, když obdržel zmenšenou repliku konzole Xbox Series S. To by samo o sobě nebylo tak zajímavé, kdyby nebyla do detailů celá vyrobená z německé čokolády.
Gamer dostal konzoli Xbox vyrobenou do detailu celou z čokolády
Gamer dostal konzoli Xbox vyrobenou do detailu celou z čokolády
Zdroj: Public Domain Pictures

Xbox Series X je sama o sobě „zmenšená“ a finančně dostupnější verze konzole Xbox Series X. Ovšem za méně peněz nabízí méně muziky, ať už jde o horší výkon nebo méně místa na disku. Především na té, kterou obdržel uživatel Redditu s přezdívkou „Sankobal“ si pravděpodobně nezahrajete. Zato si můžete pořádně pochutnat.

Jedná se o zmenšenou repliku právě konzole Xbox Series S a je celá vyrobená z čokolády, konkrétně ji vyrobili v továrně na čokoládu v německém Mnichově. Společnost Microsoft ji jako vánoční dárek zaslala content creatorům v Evropě. Navzdory tomu, jak je replika malá (vejde se do dlaně), nabízí řadu detailů. 

Sdílená fotografie ukazuje především zadní část čokoládové konzole, kde si můžete detaily řádně prohlédnout.

Vidíte tak například ikonický kruhový průduch, přičemž každý otvor je vyříznut samostatně. V době sdílení fotografie se Sankobal do čokolády zatím nepustil, nemohl tak prozradit, zda je model dutý nebo zda se uvnitř něco nachází. Tak či onak se jedná o skutečně pozoruhodný kousek. 

Uvidíme, s jakým dalším nápadem Microsoft přijde, v minulosti to byla například skutečná Xbox lednice založená na memu nebo kufr inspirovaný designem Xboxu

Zdroj: GameRant
Štítky: Xbox