Přejít k hlavnímu obsahu

Profesionální hráčka zemřela ve věku 27 let. Příčina smrti ještě není známá

2. 1. 2023 | 11:48 VALORANT Příběh
Bývalá hráčka FPS her Lara „Larischz“ Gilardoni zemřela ve věku 27 let. Příčina smrti argentinské střelkyně ještě nebyla stanovena, ale údajně zemřela během své dovolené v Pinamaru, pobřežním městě Argentiny. Tamní média zatím nemají nedostatek informací.
Lara "Larischz" Gilardoni
Lara "Larischz" Gilardoni
Zdroj: Riot Games

Lara „Larischz“ Gilardoni prorazila již na CS:GO scéně, kde reprezentovala Isurus Gaming nebo Malvinas. Po různých úspěších však přesídlila na konkurenční VALORANT. Během další etapy své kariéry Argentinka soutěžila na okruhu Brazil Game Changers hned s několika různými týmy. Její poslední působiště bylo pod křídly DELIRA Female, svůj poslední titul vybojovala v říjnu na turnaji Esportsmaker Spike Ladies #4.

Larischz byla podstatným článkem sestavy a hrála podpůrné agenty. Vůbec nejčastěji jste ji mohli vidět s Killjoy. Za sebou má dokonce také angažmá v jedné z nejvýznamnějších organizací na jihoamerickém bitevním poli, Keyd Stars. Moc nechybělo a v prosinci se podívala i na mistrovství světa ženských týmů. Cestu jim tehdy překazila lokální jednička hrající pod Team Liquid, jež na světovém šampionátu brala bronz.

Oblíbená hráčka ani ve 27 letech ještě neplánovala končit kariéru, osud však rozhodl jinak. O dalších výhrách už sice neuslyšíme, věčnou inspirací argentinských hráček ale bude navždy. Upřímnou soustrast bližním.

Štítky: Valorant, Larischz
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.