Přejít k hlavnímu obsahu

Dva legendární záložníci v SBC! Zidane je na spadnutí, kdo další?

4. 1. 2023 | 12:52 EA SPORTS FC 24 Spekulace
S novými SBC se ve FIFA 23 roztrhl pytel, největšími hvězdami jsou Ikony. Hráči sotva začali skládat výzvy kolem brazilského borce Jairzinha a už se pomalu musí ohlížet po dalších novinkách. Podle posledních informací by se ve FIFA měly objevit dvě nové Icon SBC - Zinedine Zidane a Steven Gerrard.
Zinedine Zidane
Zinedine Zidane
Zdroj: EA Sports (s povolením)

Jedna z nejlepších Ikon ve FIFA vyjde během proma Centurions jako SBC. Alespoň takové zprávy přichází od známých leakerů. Zinedine Zidane s hodnocením 94 je momentálně na trhu k mání za 1,5 milionu mincí. Cena jeho SBC by se tak mělo pohybovat v rozmezí 1,2 - 1,3 milionu.

Kromě francouzského mistra by se měla ve hře objevit také anglická ikona, kterou by měl podle všeho být Steven Gerrard v prime verzi s ratingem 91. Všechny týmy potřebné ke složení SBC by měly vyjít přibližně na 300 - 350 tisíc coinů.

Přesnější datum, kdy se Zidane a Gerrard dostanou mezi SBC, zatím není známo. Mělo by však jít o rozmezí 6. - 20. ledna, kdy bude ve FIFA promo Centurions.

FUT Centurions

Team of the Year se nezadržitelně blíží. Jeden z každoročních vrcholů FIFA odmění ty nejlepší fotbalisty předchozích dvanácti měsíců speciální kartou, která bude patřit to nejlepší z celé hry. Ještě předtím si vývojáři z EA Sports připravili novinku - Centurions.

Okolo lednového proma je spousta známého, ale také jedna velká otázka. Co bude karty spojovat?

Na tom, co bude tématem Centurions, se většina leakerů shoduje. Karty by měly souviset s číslovkou 100 - 100 gólů, asistencí, nebo odehraných zápasů. Přesnější informace zatím nejsou známy, někteří sází na špíly v jednom dresu, další věří spíše spojení více statistik. Centurions do FIFA dorazí 6. ledna a rozloučí se o 14 dní později.

Štítky: fifa, leak, SBC, Zidane
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).