Přejít k hlavnímu obsahu

Blogg1s, nebo snad MoriiSko? Co se aktuálně děje v táboře Dynama Eclot?

7. 1. 2023 | 12:23 Counter-Strike 2 Spekulace
V pátek se Entropiq Prague rozloučili se svým kapitánem a kostra týmu zůstává pouze dvoučlenná. Ani ta však nemusí vydržet pohromadě, i dva zbývající hráči usilují o angažmá jinde. Nebo ne? Josef „MoriiSko“ Maurenc se totiž objevil na soupisce Dynama Eclot.
blogg1s nebo MoriiSko?
blogg1s nebo MoriiSko?
Zdroj: PLAYzone (Radim Madarász)

V záplavě spekulací se objevila jedna žhavá. Dynamo Eclot se do kvalifikace na OMEN WGR Challenge přihlásili s Josefem „MoriiSko“ Maurencem. Pardubický celek vyhlíží snipera a MoriiSko by mohl být zajímavou alternativou, pokud by DNE nepřivedli Davida „forsyy“ Bílého ani Dominika „blogg1s“ Janitu.

21letý MoriiSko před EIQ oblékal dres právě Eclotu, takže prostředí dobře zná, i když z doby před změnou názvu a majitele. Nemusí sice působit jako ryzí sniper, ale svého času byl odstřelovačem pražské sestavy. Shodou okolností to bylo poté, co tým opustil Lukáš „capseN“ Koláčný, jenž zamířil do Dynama Eclot.

O vyjádření jsme za redakci portálu PLAYzone.cz požádali vedení pardubické organizace: MoriiSko s týmem nastoupí v roli hosta. Stále totiž není dořešena otázka pátého hráče. Kompletace sestavy Entropiq Prague zřejmě bude ještě na dlouhé lokty a český reprezentant si tak zpříjemní období před začátkem sezóny.

Mohl by ale právě 21letý hráč být potenciálním kandidátem na přestup? Dostupných sniperů nejvyšší jakosti na domácí scéně moc není a v tuto chvíli to nevypadá, že by jedna z výše uvedených hvězd měla DNE jako prioritní destinaci svého přesunu, ačkoliv je známo, že si blogg1s s pardubickou sestavou zkusil zatrénovat.

Stále však platí, že MoriiSko je pod smlouvou v organizaci Entropiq a v dnešní době není žádný přestup levný. Všechno je o ochotě riskovat při nákupech v poměru cena/výkon, Dynamo Eclot má přitom v akademii nadějného Martina „Happyy“ Čepka. Mnoho času na rozhodování už lokálním týmům nezbývá.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.