Přejít k hlavnímu obsahu

Slavný brand znovu v League of Legends. NIP jsou konečně zpět

8. 1. 2023 | 14:48 League of Legends Zajímavost
S ročním zpožděním, ale přeci. Jméno organizace Ninjas in Pyjamas bude znovu spojené s League of Legends. Přechod čínského celku Victory Five pod známou značku proběhl již v roce 2022, přejmenování se však o rok opozdilo. Nyní je vše připraveno, vyřešeno, a Ninjas in Pyjamas jsou mezi sedmnácti celky, jež nastoupí do LPL.
NIP jsou zpět
NIP jsou zpět
Zdroj: Ninjas in Pyjamas

Jsou to již více než čtyři roky, co se Ninjas in Pyjamas rozloučili s League of Legends. Evropská organizace se postupně propadala, z LCS sestoupila do nižší regionální ligy a bojovala v European Masters. 4. října 2018 se sestava definitivně rozpadla a působení NIP v League of Legends bylo u konce.

15. ledna 2023 bude čekání fanoušků utnuto a konečně uvidí svůj oblíbený mančaft znovu na Summoner's Riftu. Spojení s Victory Five sice fungovalo již v loňské sezóně, ale se starým názvem to nebylo ono. Teď jsou konečně fandové NIP spokojení.

Sestava prošla oproti roku 2022 několika změnami. Slavná jména jako Hung „Karsa“ Hao-Hsuan a Song „Rookie“ Eui-jin jsou pryč. Místo prvního jmenovaného bude v jungli nastupovat Li „XLB“ Xiao-Long, kdo bude hájit midlane a toplane zatím není známo. Botu budou vládnout Ying „Photic“ Qi-Shen a Wang „Zhuo“ Xu-Zhuo.

O posledních dílech skládačky se spekuluje, nic zatím není oficiálně potvrzeno. Kolují zprávy o toplane kandidátech Zhang „Zoom“ Xing-Ranovi a Li „Invincible“ Xiao-Bingovi. Midlane by mohla patřit Tan „Dream“ Wen-Xiangovi.

Prozatímní sestava Ninjas in Pyjamas:

 Čína Li „XLB“ Xiao-Long - Toplane
 Čína Ying „Photic“ Qi-Shen - ADC
 Čína Wang „Zhuo“ Xu-Zhuo - Support

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).