Přejít k hlavnímu obsahu

Shockwave Hammer už nehledejte. Kdy s ním znovu dostanete po hlavě?

9. 1. 2023 | 15:50 Fortnite Update hry
Shockwave Hammer od pondělí ve Fortnite nenajdete. Vývojáři z Epic Games oznámili, že kladivo dočasně stahují ze hry. Hammer se od začátku hry potýká se závadami. A to ne s jednou, ale hned několika.
Shockwave Hammer
Shockwave Hammer
Zdroj: Epic Games

Na základě oficiálních poskytnutých informací se vývojáři pokoušejí problém vyřešit před dalším updatem. Ačkoli se spekulovalo, že k aktualizaci dojde již v úterý 10. ledna, pravděpodobně tomu tak nebude.

Vzhledem k tomu, že teprve před několika dny skončila celofiremní zimní dovolená, bude nějakou dobu trvat, než se závady podaří najít a odstranit. 

Kromě toho, dokud nebude aktualizace odeslána na pracovní server, nebude zpřístupněna ani ve hře. Podle dosavadních úniků dojde k updatu spíše 17., nebo dokonce až 24. ledna.

Přestože Shockwave Hammer byl vrcholem mobility v kapitole 4 sezóny 1, existují slušné náhražky a komunita si náhradu brzy najde. Navíc, právě díky závadám, velká většina hráčů odstranění kladiva v tuto chvíli spíše vítá. 

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.