Přejít k hlavnímu obsahu

Ostrý start sezóny pro SINNERS. Buďte u toho na PLAYzone streamu s námi!

16. 1. 2023 | 16:16 Counter-Strike 2 Preview
Hříšníci si díky triumfu na Tipsport MČR CS:GO, největším domácím turnaji loňské sezóny, vybojovali také místenku v konferenční části ESL Pro League. Od 16. do 21. ledna tak budou mít šanci se po několika sezónách opět probojovat do hlavní části Ligy mistrů CS:GO.
SINNERS na MČR 2022
SINNERS na MČR 2022
Zdroj: grafika PLAYzone

ESL Pro League Conference spojuje nejlepší týmy posledních sezón Challenger League a vítěze národních soutěží, jejichž pořadatelé mají spolupráci s ESL. Přesně to je i případ seriálu PLAYzone, respektive seriálu Tipsport MČR CS:GO. SINNERS sice ECL nevyhráli, ba dokonce sestoupili o ligu níže, ale triumfem v Brně mají nyní šanci vyzvat nejlepší druholigové celky. Motivace je ta největší, zopakování historické účasti v EPL.

Konferenční část Ligy mistrů CS:GO proti sobě od 16. do 21. ledna postaví 14 celků, které jsou nasazeny do jednoho velkého Double Elimination pavouka. Tři výhry v pavouku vítězů znamenají jedno ze dvou postupových míst, o poslední slot v EPL se bude hrát v pavouku poražených, které nabídne pět hracích kol.

Pro SINNERS půjde o vskutku ostrý start do sezóny a ideální prověrku nové sestavy před otevřenými kvalifikacemi na Major. První zápas čeká na hříšníky v pondělí od 16:30, Tomáš „oskar“ Šťastný se při své obnovené premiéře vrátí do doby před pěti a více lety. Postaví se totiž tváří v tvář Kennymu „kennyS“ Schrubovi a jeho Falcons, jako za starých časů. Vítěz o den později vyzve Sprout ve druhém kole.

Kompletní cestu SINNERS do hlavní části ESL Pro League budeme živě vysílat na Twitchi PLAYzoneCZ. Úvodní zápas proti sokolům vám v pondělí přinesou Jakub „Koty“ Kotajny a Tomáš „Storm“ Svoboda.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.