Přejít k hlavnímu obsahu

GODSENT hlásí návrat domů. Soupisku budou po čtyřech letech tvořit opět Švédové

14. 1. 2023 | 13:03 Counter-Strike 2 Přestup
S novým rokem přichází každoročně i nové soupisky. Překvapení si pro své fanoušky připravili i GODSENT, kteří hlásí návrat ke kořenům. V jejich řadách totiž po více než čtyřech letech uvidíme opět úřadovat švédskou sestavu, jejíž hráči přichází z NIP a Into the Breach.
GODSENT
GODSENT
Zdroj: GODSENT Twitter

Švédská organizace GODSENT byla bez CS:GO sekce již od začátku léta minulého roku, když větší část tehdejšího brazilského týmu odkoupili 00NATION. Následná půlroční odmlka byla v závěru doprovázená nepřesnými spekulacemi o tom, že GODSENT jeví zájem o kosovské ostrostřelce z Bad News Eagles.

Krátce na to však bylo jasné, kam GODSENT budou směřovat. Po čtyřleté pauze se vrací zpátky domů a pod svá křídla podepisují švédskou sestavu. Tvořit ji bude zajímavá směsice talentu a zkušeností v podobě bývalých hráčů Into the Breach a Ninjas in Pyjamas, kteří budou doplněni o svěží švédský vánek.

Nejostřílenějším hráčem celé sestavy je nepochybně sniper William „⁠draken⁠“ Sundin, který se po krátké odmlce ve Valorantu snaží již nějakou dobu opětovně nastartovat svoji kariéru. Se zkušenostmi však nebude zaostávat ani Nicolas „⁠Plopski⁠“ Gonzalez Zamora společně s Alfredem „RuStY⁠“ Karlssonem.

Zajímavým kouskem v sestavě je in-game leader Erik „⁠ztr⁠“ Gustafsson. Tento mladík totiž podepsal tříroční smlouvu u NIP a v GODSENT je tedy na hostování. Posledním dílem skládačky je onen svěží vítr v podobě osmnáctiletého Joela „⁠joel“ Holmlunda, jehož jsme naposledy mohli vidět v barvách Monte.

Nová soupiska GODSENT vypadá následovně:

 Švédsko Erik „ztr“ Gustafsson
 Švédsko William „draken“ Sundin
 Švédsko Alfred „RuStY“ Karlsson
 Švédsko Nicolas „Plopski“ Gonzalez Zamora
 Švédsko Joel „joel“ Holmlund

 Švédsko Maikil „Golden“ Selim – trenér

Student informatiky, který se rozhodl své dlouholeté zkušenosti a nabyté informace z herního titulu Counter-Strike: Global Offensive zúročit, a proto začal v roce 2021 pracovat jako redaktor pro PLAYzone.