Přejít k hlavnímu obsahu

Ani domácí hvězda, ani nadějný mladík. Dynamo Eclot vyhlíží posilu i v zahraničí

17. 1. 2023 | 07:49 Counter-Strike 2 Spekulace
Rok 2023 tento týden oficiálně začíná pro Dynamo Eclot. Za sebou už má dvě kvalifikace, až nyní ale vstupuje do prvního ostrého turnaje. Co se však nemění, tak je nejistota ohledně pátého hráče. DNE se ještě nepodařilo ulovit snipera a nyní pokukují po další možností.
Dynamo Eclot hledá AWP hráče
Dynamo Eclot hledá AWP hráče
Zdroj: PLAYzone (Radim Madarász)

Podaří se Dynamu Eclot ulovit velkou rybu v podobě Davida „forsyy“ Bílého nebo Dominika „blogg1s“ Janity? Zariskuje přesunem Martina „Happyy“ Čepka do hlavního týmu? Nebo najde ještě jinou variantu? Podobných otázek se kolem pardubického celku motá celá řada, jádro problému však není stále vyřešeno.

Trh s domácími snipery je zapeklitý a DNE jsou zřejmě ochotní vykročit i na jinou cestu, navázat na loňské projekty ENTERPRISE či Entropiq Prague. V zápase proti nové sestavě GODSENT se tak s týmem ukáže první cizinec. Je mu 23 let a dříve reprezentoval HellRaisers nebo Team Finest – Guy „anarkez“ Trachtman.

Izraelský sniper si premiéru odbude v úterý od 14:00. Zatím ale nejde oficiálně ani o zájemce na trvalé angažmá. „Anarkez nám bude hostovat. Vzhledem k omezeným možnostem na domácím trhu, jsme se rozhodli zkoušet i zahraniční varianty,“ vyjádřil se pro PLAYzone o aktuální situaci Martin Novotný, CEO organizace.

Hledání odstřelovače tak u DNE není ani zdaleka u konce, letos se přestupy na domácí scéně táhnou netradičně dlouho. Každý se snaží najít ten nejvhodnější doplněk týmu, aby se například právě Dynamo Eclot posunulo po úspěšné sezóně ještě výše. Je dost možné, že uslyšíme o více zahraničních možnostech.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.