Přejít k hlavnímu obsahu

Warzone 2? Je to strašné, má jasno Dr Disrespect. Kde je problém?

17. 1. 2023 | 13:00 Lifestyle
Již od vydání Call of Duty: Warzone 2.0 měl Dr Disrespect určité výhrady a byl ke hře velice kritický. Nelíbí se mu jak určité prvky ve hře, tak to, jak se vývojáři o nejnovější Warzone starají. Disrespect zároveň svým fanouškům slíbil, že pokud titul nebude upraven, přejde na Valorant.
Dr Disrespect tvrdí, že přejde na Valorant, pokud se Warzone 2 nezlepší
Dr Disrespect tvrdí, že přejde na Valorant, pokud se Warzone 2 nezlepší
Zdroj: YouTube

Dr Disrespect společně s TimTheTatmanem diskutoval o možném vývoji jejich „oblíbené“ hry Warzone 2. Oba streameři jsou ke hře velmi negativní, především Dr Disrespect je ale ohledně druhému Warzone z dílny Activision kritický už od vydání. Pokračování přišlo i během společného streamu dvou slavných tváří. 

Bavili se o přesunu na jinou hru stejného žánru, ale došli k závěru, že mnoho podobných titulů jednoduše neexistuje. Nakonec Dr.Disrespect prohlásil, že pokud do hry nepřijde žádné podstatné vylepšení do jednoho, maximálně dvou týdnů, přestane hrát Warzone 2 a přejde na streamování Valorantu.

Dávám tomu tak týden, maximálně dva. To jako hraju PUBG? Tahle hra je tak špatná, je to opravdu strašné. Chtěl bych hrát a být aktivní, cítit její dynamiku, ale je to moc jednorozměrné a nudné. Možná bych šel hrát Valorant na plný úvazek,“ řekl k momentální situaci ohledně Warzone 2.0.

Tim k myšlence svého streamerského kolegy dodal pouze to, že do jeho osobního portfolia her musí přidat i další mimo Warzone 2.0. Zmínil například Fortnite nebo Overwatch. Dr.Disrespect je však známý tím, že ačkoliv Warzone kritizuje a slibuje naprostý konec s hraním, vždy se ke Call of Duty po pár dnech vrátí.

Komunita je nespokojená

Příchodem nového Warzone byl spojen také s velkým očekáváním. Pokračování jednoho z nejúspěšnějších titulů v historii mělo posunout battle royale hry na další úroveň. Jenže místo toho přišlo veliké zklamání.

Call of Duty: Warzone 2.0 má k 17. lednu na Steamu přes 18 tisíc komunitních hodnocení. Pouze 35% z nich je pozitivních, Warzone 2.0 je tak o parník nejhůře hodnoceným CoD titulem na Steamu.