Přejít k hlavnímu obsahu

Predikce TOTW 12: Ben Yedder, Rashford i ve formě hrající Gruzínec

17. 1. 2023 | 15:45 EA SPORTS FC 24 Gaming
Ve středu 18. ledna vyjde ve FIFA 23 již dvanáctý Team of the Week. Výběr těch nejlépe hrajících fotbalistů za poslední sedm dní zásobuje hráče každý týden novými kartami a zejména v prvních měsících ročníku mohou být potřebnou pomocí při skládání mančaftu. Mezi největší hvězdy, jež by se v novém TOTW mohly objevit, jsou Marcus Rashford, Wissam Ben Yedder a Khvicha Kvaratskhelia.
TOTW 12
TOTW 12
Zdroj: twitter.com/SAF_gg

Další fotbalový týden je minulostí a to znamená jediné - TOTW ve FIFA. Fanoušky Manchesteru United potěší kromě významného vítězství nad městským rivalem také speciální karta pro Marcuse Rashforda. S ratingem 85/86 by mělo jít o levnější verzi World Cup Stories karty 25letého anglického křídelníka.

Kromě Rashforda by se měla v dalším Team of the Week objevit minimálně další dvojice Angličanů. Prvním z nich se s největší pravděpodobností stane Aaron Ramsdale, jenž perfektním výkonem a čistým výkonem pomohl Arsenalu k triumfu na Tottenhamem. Svůj um předvedl také James Ward-Prowse. Kapitán Southamptonu vstřelil dvě branky do sítě Evertonu a jeho mančaft v lize poprvé od 19. října zvítězil.

O Team of the Week kartu si v letošní sezóně poněkolikáté hlasitě řekl Khvicha Kvaratskhelia. Útočné eso Neapole prožívá životní sezónu, na odměnu ve FIFA však stále čeká. V pátek se výrazně podílel jedním gólem a dvěma asistencemi na demolici Juventusu a TOTW mu snad konečně neunikne. Přijít o něj by snad mohl jen kvůli Victoru Osimhenovi, který také v dresu Neapole zazářil (2+1).

Pozornost si jistě zaslouží i několik dalších borců. Paulo Dybala se dvěma přesnými zásahy postaral o vítězství AS Řím nad Fiorentinou, Wissam Ben Yeeder nasázel proti AC Ajaccio hattrick. Tři kanadské body zapsal do statistik také Ademola Lookman. Oficiální Team of the Week dorazí do FIFA tradičně ve středu v 19:00.

Štítky: fifa, TOTW
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).