Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS už nesmí zaváhat. Zápas proti 9INE můžete sledovat na PLAYzone streamu

18. 1. 2023 | 16:28 Counter-Strike 2 Preview
SINNERS si triumfem na Tipsport MČR CS:GO kromě milionu korun vybojovali také místenku v konferenční části slavné ESL Pro League. Mají tak po několika sezónách šanci se opět probojovat do hlavní části Ligy mistrů. První zápas však nezvládli a nyní již prohrát nesmí.
SINNERS v ESL Pro League Conference
SINNERS v ESL Pro League Conference
Zdroj: grafika PLAYzone

ESL Pro League Conference spojuje nejlepší týmy posledních sezón Challenger League a vítěze národních soutěží. SINNERS si tak jako mistři České republiky mohou zahrát o zopakování historického úspěchu.

Do konferenční části velkolepé ligy nastoupilo 13 celků, které jsou nasazeny do jednoho velkého Double Elimination pavouka. Po večeru 18. ledna přežije už jen nejlepší osmička. Hříšníci v ní nebudou chtít chybět.

Ostrý start do sezóny české jedničce nevyšel dle představ, v napínavé bitvě nestačili na francouzské Falcons. Tomáš „oskar“ Šťastný zářil jako v nejlepších letech, totéž se však dá říct o Kennym „kennyS“ Schrubovi.

Po spadnutí do LB potřebují SINNERS zvítězit čtyřikrát v řadě, první krok je čeká proti 9INE. Důležitý zápas si nenechte ujít na Twitchi PLAYzoneCZ s komentářem Jakuba „Koty“ Kotajného a Matěje „Straty“ Cihláře.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.