Přejít k hlavnímu obsahu

Neuvěřitelné štěstí! Česká hráčka našla v teprve desáté bedně nůž za 50 tisíc korun

20. 1. 2023 | 16:43 Counter-Strike 2 Zajímavost
Bedničky jsou v CS:GO nemilosrdnou záležitostí. Když je ale štěstěna na vaší straně, můžete si přijít na hezké peníze. O tom se nedávno přesvědčila i česká hráčka, která vytočila nádherný Ursus Knife | Doppler, a to dokonce ve vzácném a mnohem dražším provedení „Sapphire“.
Ursus Knife | Doppler (Sapphire)
Ursus Knife | Doppler (Sapphire)
Zdroj: Valve

Otevírání krabic v Counter-Striku je hazard jako každý jiný, v němž je šance na úspěch téměř mizivá. Jak už to ale bývá, jednou za čas se někomu poštěstí a odnesou si skin v hodnotě několika tisíc. Takových případů je ovšem velmi málo a ještě méně je těch, kteří jsou ochotni tak velké riziko neúspěchu podstoupit.

Tohle však není případ české hráčky s přezdívkou Pepeska. Tato dívka se v loňském roce rozhodla otevřít pár beden, avšak to, co na ní čekalo v desáté, určitě nečekala. Vyskočil na ní totiž nůž, a ne jen tak obyčejný. Radovat se mohla z blyštivého Ursus Knife | Doppler v provedení, kterému se v komunitě říká „Sapphire“.

Tento modrý kousek nemá ani zdaleka cenovku klasického Doppleru. Jeho hodnota je mnohonásobně vyšší, o čemž vypovídá i fakt, že na Steam marketu jej nenajdete. Dívka si tak díky obrovské kuráži, ale hlavně velké porci štěstí, přišla na pořádný balík. Hodnota tohoto klenotu se odhaduje na krásných 50 tisíc korun.

Student informatiky, který se rozhodl své dlouholeté zkušenosti a nabyté informace z herního titulu Counter-Strike: Global Offensive zúročit, a proto začal v roce 2021 pracovat jako redaktor pro PLAYzone.