Přejít k hlavnímu obsahu

Late game cash cups jsou konečně zpět. Startují již v neděli!

21. 1. 2023 | 13:43 Fortnite Turnaj
Cítíte se jako doma v late game arénách? Pokud ano, máte štěstí! Cash cupy v populárním módu jsou zpět. Na programu budou sólo i trio zápasy, pro nejlepší desítku je připravena finanční odměna.
Late game cash cups
Late game cash cups
Zdroj: Epic Games

Zhruba posledních šest měsíců pracovali vývojáři z Epic Games na přípravě turnaje v režimu Late Game Arena. Soutěže oblíbené mezi fanoušky ale kvůli chybám a problémům s bodováním neustále odkládali a rušili.

Teď se zdá, že vše konečně funguje. Pravidelné sólo a trio Late game turnaje s tučným prize poolem startují již zítra.

Turnaje ve trojicíchch se budou konat každou neděli počínaje 22. lednem. Probíhají ve dvou kolech, přičemž do druhého kola postoupí pouze 20 nejlepších trojic v každém regionu. Pro prvních deset pozic v žebříčku je připravená finanční odměna.

První kolo bude trvat dvě hodiny a za tu dobu můžete odehrát maximálně dvanáct zápasů. 2. kolo bude trvat přibližně dvě a půl hodiny. Nový zápas začíná každých 15 minut a hráči mohou absolvovat až deset zápasů.

Solo Cupy poběží každé pondělí a startuje se 23. lednem. Budou mít také dvě kola a k odemknutí druhého kola se budete muset umístit mezi 60 nejlepších hráčů. Formát je stejný jako u trií. Na výhru se může těšit prvních třicet příček, přičemž první místo si odnáší krásných 3000 dolarů.

Pro účast v turnajích není potřeba žádná minimální pozice v arénách. Budete však muset povolit dvoufaktorové ověření a splnit věkovou hranici minimálně 13 let.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.