Přejít k hlavnímu obsahu

Útok na domácí trůn. Entropiq představil novou sestavu, nechybí mladá hvězda

21. 1. 2023 | 20:07 League of Legends Přestup
Česká organizace Entropiq představila pětici, která bude tým reprezentovat na poli League of Legends. Ke stávající trojici hráčů přichází hvězdný český midlaner Adam „Jackisek“ Jeřábek a francouzský jungler Lanzo „Zicssi“ Ciajolo. Trenérský tým posílí Jakub „Kiuske“ Wojciechowski, jenž v minulosti působil u Illuminar Gaming.
Entropiq LoL
Entropiq LoL
Zdroj: Entropiq

Loňský rok nebyl pro Entropiq v League of Legends úplně vydařený. Celek měl ty nejvyšší cíle, kromě české scény se chtěl blýsknout také na té evropské. Na jaře sice ovládli bez větších problémů Hitpoint Masters, na European Masters však nepostoupili z Play-In fáze. To bylo pro tým velikým zklamáním. V létě přišla po stříbru ve Svitavách šance na reparát, výsledek byl však podobný. Změny tak byly nevyhnutelné.

Oproti předchozí sezóně se složení Entropiqu změní na dvou pozicích. Nejočekávanějším přestupem je bezpochyby příchod již zmíněného midlanera Adama „Jackisek“ Jeřábka, jenž nahradil Đức Anh „Eren“ Nguyễna. Mladičký hráč je považován za jednu z největších vycházejících hvězd na domácí scéně. V Dynamu Eclot ukázal v roce 2022 svůj potenciál, jenž se pokusí v Entropiqu naplnit.

Nová tvář přichází také do jungle. Mustafa „Rames“ Korkmaz není součástí sestavy EIQ od října loňského roku, na jeho místo nyní přichází Lanzo „Zicssi“ Ciajolo. Francouz se naposledy ukázal v LFL Division 2 v barvách Team MCES.

K týmu se přidává také polský trenér Jakub „Kiuske“ Wojciechowski. První zápas v Hitpoint Masters čeká Entropiq v pátek 27. ledna, kdy nastoupí od 19:00 proti BRUTE.

Sestava Entropiqu:

 Česká republika Ondřej „Robocop“ Sklenička
 Francie Lanzo „Zicssi“ Ciajolo
 Česká republika Adam „Jackisek“ Jeřábek
 Rumunsko Cosmin „Khantos“ Dănilă
 Česká republika Petr „denyk“ Haramach

 Slovinsko Tim „Nalu“ Hostnik
 Polsko Jakub „Kiuske“ Wojciechowski

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).