Přejít k hlavnímu obsahu

Je čas grindit, zní z Liberce. SINNERS začínají ostrou přípravu na novou sezónu

23. 1. 2023 | 13:00 Counter-Strike 2 Komentář
Nazout papuče, usadit se za herní mašinu a makat na sto procent. Přesně takhle bude vypadat tento týden pro hráče SINNERS, kterým začal tradiční bootcamp před začátkem sezóny. Příprava s navrátilcem Tomášem „oskar“ Šťastným však nebude jen o dění na serveru.
SINNERS na bootcampu
SINNERS na bootcampu
Zdroj: SINNERS Esports

Odpočinek je u konce a týmy všech úrovní se pouští do přípravy na letošní rok. SINNERS už mají za sebou neúspěšné tažení v ESL Pro League Conference, ale plánovaná sezóna pro ně začíná až nyní. „Je čas grindit,“ zní na sociálních sítích týmu a je jasné, že za krátkou dobu potřebují hříšníci co nejvíce oprášit spolupráci s Tomášem „oskar“ Šťastným a začít pracovat na nových věcech. Bootcamp potrvá rovný jeden týden.

Intenzivní týmový program se při efektivnější offline přípravě rozděluje na několik fází v průběhu celého dne. Na tým čekají tréninkové zápasy, teoretická příprava kolem strategií i individuální dril. Ne všechno se ale týká hraní samotného, manažer Tomáš Pechman nám potvrdil, že hráči si projdou i mentální přípravou s psychologem. Čistá hlava je polovinou úspěchu a fanoušci by určitě ocenili klidnější koncovky zápasů.

Natrénovanou spolupráci a taktickou stránku si úřadující čeští mistři vyzkoušejí i v ostré praxi. O víkendu se totiž zúčastní první otevřené kvalifikace na Intel Extreme Masters v Brazílii, mimo to jsou určitě ve hře i menší online turnaje, jako například pokračování série Champion of Champions Tour. Hříšníci však nejvíce ze všeho vyhlížejí polovinu února, kdy se uskuteční kvalifikace na pařížský Major. Pro úspěch na soutěžích nejvyššího kalibru jsou bootcampy naprosto klíčovou součástí přípravy a SINNERS nenechávají nic náhodě.

SINNERS na bootcampu (celá náhledová fotka)
SINNERS na bootcampu (celá náhledová fotka)
Foto: SINNERS Esports
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.