Přejít k hlavnímu obsahu

Dynamo Eclot dnes opět využije zahraničního snipera. Jak se bude dařit SINNERS?

24. 1. 2023 | 11:37 Counter-Strike 2 Preview
SINNERS začali svůj bootcamp první výhrou v ESEA Advanced, mimo to však v následujících dnech vlétne také do dalšího z turnajů Champion of Champions Tour. Pozvánku obdrželi do třetího pokračování CCT North Europe, kde svůj první zápas odehrají ve čtvrtek. Nejsou však jediní, kdo odstartoval svoji letošní pouť Evropou, pokud tedy nepočítáme početné ESEA ligy.
Zamíří anarkez do Dynama Eclot?
Zamíří anarkez do Dynama Eclot?
Zdroj: HLTV.org (Josip Brtan)

Tomáš „oskar“ Šťastný je připraveni, Jindřich „ZEDKO“ Chyba uzdravený a SINNERS mohou vlétnout po hlavě do prvních letošních turnajů. V rámci týdenního bootcapmu už v pondělí porazili UNGENTIUM, ale čekat je budou i další zápasy. Nejnovější pozvánku obdrželi do hlavní swiss části CCT North Europe Series 3.

Jako 52. nejlepší tým světa jsou sedmým nejvýše nasazeným účastníkem této fáze. Mezi největší favority patří forZe a HAVU Gaming. Český celek však v prvním kole vyzve někoho z opačného pólu, polský tým HONORIS v čele s veteránem Wiktorem „TaZ“ Wojtasem. Počáteční duel proběhne ve čtvrtek od 16:00.

Zapomínat ale nemůžeme ani na Dynamo Eclot, které je ve světovém žebříčku jen dvě pozice za hříšníky. Bronzový celek loňského Tipsport MČR CS:GO aktuálně využívá služby Guye „anarkez“ Trachtmana, jehož testuje jako potenciálního pátého hráče. DNE totiž stále nevyřešili otázku nového odstřelovače.

Na izraelského střelce čeká třetí vystoupení, v Contenders části Elisa Invitational Winter má zatím bilanci jedné výhry a jedné prohry. V obou případech nastřílel nejvíce AWP killů, při triumfu nad GODSENT byl dokonce nejužitečnějším hráčem. Navázat na tyto výkony bude chtít v úterý od 14:00 proti Partizanu.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.