Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS, oskar, NEOFRAG a FaZe. Odpolední program je pro českého fanouška lákavý

26. 1. 2023 | 13:50 Counter-Strike 2 Preview
Cesty Adama „NEOFRAG“ Zouhara a SINNERS se rozešly před osmi měsíci. Na mezinárodním poli se však aktivně ukazují obě strany, jen na jiných úrovních. Právě dnes mohou shodou okolností fandit čeští příznivci jak české hvězdě, tak i úřadujícím mistrům ČR. Koho vyzvou?
Tomáš „oskar“ Šťastný a Adam „NEOFRAG“ Zouhar
Tomáš „oskar“ Šťastný a Adam „NEOFRAG“ Zouhar
Zdroj: SINNERS / PLAYzone

OG s Adamem „NEOFRAG“ Zouhar obrážejí turnaje té nejvyšší úrovně. Než se ukáží na IEM Katowice, tak bojují o prvenství ve skupinové fázi BLAST Premier Spring. Dvakrát skolili tým Liquid, aktuálně čtvrtý nejlepší tým světa, a na dosah mají triumf své skupiny. Čeká je však finální boss nejvyššího levelu, samotný FaZe Clan. Na něho už nestačili v předchozím střetnutí, ale ve čtvrtek od 15:00 budou prahnout po odvetě.

Nejlepšímu českému hráči úvod sezóny vychází, dle čísel je spolu s Abdulem „degster“ Gasanovem hlavním tahounem OG. Kvality prokazuje i proti světové špičce a v duelu s FaZe může být jeho výkon rozhodující.

Jenom o hodinu později na evropskou pouť vykročí SINNERS. Přímo z bootcampu vstoupí do třetího turnaje CCT North Europe, v němž se minule představili i OG. Katovický harmonogram je ale do CCT nyní nepustí.

Česká jednička vyzve v prvním kole swissu HONORIS. Aktuální polská pětka dle HLTV žebříčku vlétne již do třetího letošního turnaje a prozatím disponuje bilancí čtyř výher a čtyř proher. Nejcennější skalp získala proti 500, 24. nejlepšímu týmu světa, což značí, že jednoduchý zápas hříšníky nečeká. HONORIS patří mezi nejzkušenější polské celky a v jeho čele dodnes stojí nesmrtelný kapitán, 36letý Wiktor „TaZ“ Wojtas.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.