Přejít k hlavnímu obsahu

Rádi sedíte v keři nebo vám hráč v křoví spolehlivě zvedá tep? Zpozorněte!

26. 1. 2023 | 16:29 Fortnite Update hry
Po aktualizaci v23.20 minulý týden byla nyní v hotfixu na ostrov přidána tak trochu staronová položka. Předmět se nazývá Big Bush Bomb a připomíná doby z dřívějších kapitol.
Big Bush Bomb
Big Bush Bomb
Zdroj: Epic Games

Přenosné verze keřů jsou zpět. Ve srovnání s malými keři ve hře z kapitoly 1 a 2 jsou o dost větší. Big Bush Bomb lze nyní snadno najít po celém ostrově. 
Big Bush Bomb byla přidána do nejnovější sezóny Fortnite počátkem tohoto týdne a umožňuje nejen kempit po celém ostrově.

Keře lze snadno najít v běžných truhlách. Když ho hodíte na zem, rozmístí před vámi a pomůže vám utábořit se a schovat před nepřáteli. Můžete jej hodit například i na auto a prohánět se po mapě.

Big Bush Bomb
Big Bush Bomb
Foto: Epic Games

Ve chvíli, kdy si aktivujete perk Bush Warrior, můžete použít křoví, jakmile vám dojde zdraví. Jak možná víte, rychlost hojení při augmentu je mnohem rychlejší než třeba med kit.  Nevýhodou je však to, že již jednou hozený keř nemůžete nikam přenášet.

I když nový item vypadá na první pohled určený spíš k zábavě, mění také hratelnost a rozhodně nemůže být podceňován.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.