Přejít k hlavnímu obsahu

Fortnite x BLVCK Paris oznamují spolupráci. Na skalní fanoušky čeká třeba gumová kachna

28. 1. 2023 | 11:10 Fortnite Zajímavost
Fortnite opět spolupracuje s módním brandem na vydání celé řady oděvních a reklamních produktů. BLVCK Paris je luxusní lifestylová značka, která je známá tím, že svým zákazníkům přináší dokonalý design a oblečení v přísně černých tónech.
Fortnite x BLVCK Paris
Fortnite x BLVCK Paris
Zdroj: BLVCK Paris

V průběhu let se značka stala velmi oblíbenou u mládeže. V minulosti byla podobná spolupráce Fortnite k vidění například s Balenciaga a Moncler, kde si fanoušci mohli zakoupit oblečení a lifestylové produkty z obchodů značek.

Vedle těchto kolaborací dorazila také různá speciální herní kosmetika, která postavám přináší zajímavé oblečení. Balenciaga a Moncler již mají několik outfitů ve hře. Ty představují luxusní vzhled obou značek.

BLVCK Paris
BLVCK Paris
Foto: BLVCK Paris

Nejnovějším spolupráci s Epicem oznámila pařížská módní lifestylová značka BLVCK. V upoutávce se objevila postava, jež se potuluje po ulicích Paříže a nosí produkty zmíněného brandu, které jsou v prodeji na webu BLVCK.

Produktová řada zahrnuje mikiny s kapucí, džínové bundy, trička, klobouky nebo třeba kelímek a gumová kachna. Všechny tyto položky mají černou barvu s nádechem břidlice a šedi na každém z nich, což představuje BLVCK.

Značka také vytváří své vlastní postavy, které nosí exkluzivní produkty BLVCK a jsou animované, podobně jako postavy ze hry. Dalo by se spekulovat, že tyto postavy by se mohly brzy objevit ve hře spolu s kosmetikou v item shop. Nic ale není potvrzeno.

Nové produkty vytvořil Julian O'Hayon, výkonný ředitel a designér BLVCK, a jeho tým. V rozhovoru pro Women's Wear Daily O'Hayon vysvětlil myšlenku spolupráce. „Naše partnerství s Fortnite zve nejpozoruhodnější značku v herním světě do našeho životního stylu a estetiky Blvck. Vytváříme produkty na míru se zaměřením na minimalismus, kvalitu a design, na které budou hrdí fanoušci Blvck i Fortnite. Produkt Sortiment se bude skládat z vysoce kvalitní oděvní řady a doplňků pro každodenní i herní použití,“ nechal se slyšet O'Hayon.

Ačkoli neexistuje žádné oficiální oznámení od Epic Games o spolupráci ve hře s luxusní lifestylovou značkou, celá kolekce je v současné době aktivní na webu BLVCK. Komunita Fortnite zatím trpělivě čeká a spekuluje o spolupráci přímo ve hře.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.