Přejít k hlavnímu obsahu

Akční ceny u SuperGamer.cz

5. 6. 2008 | 11:54
Razer Piranha Gaming Communicator - 1799,- KčZdá se, že nová sluchátka z dílny Razer budou opravdu pro hráče jako stvořená. Dokonalý zvuk je hlavní věc, která poskytuje hráči pravou atmosféru hry - Razer Piranha™ Gaming Communicator vám toto poskytne se vším všudy.
Výchozí obrázek

Razer Piranha Gaming Communicator - 1799,- Kč

Zdá se, že nová sluchátka z dílny Razer budou opravdu pro hráče jako stvořená. Dokonalý zvuk je hlavní věc, která poskytuje hráči pravou atmosféru hry - Razer Piranha™ Gaming Communicator vám toto poskytne se vším všudy.

Rzr_Piranha_Spot.jpg

Zdá se, že nová sluchátka z dílny Razer budou opravdu pro hráče jako stvořená. Dokonalý zvuk je hlavní věc, která poskytuje hráči pravou atmosféru hry - Razer Piranha™ Gaming Communicator vám toto poskytne se vším všudy.

 

Razer DeathAdder Nova Blue + qiip fabric L United Games - 1279,- Kč

Akce myšky Razer DeathAdder Nova Blue a herní látkové podložky qiip fabric L OEM United Games. Platí do vyprodání zásob.

razer_deathadder.jpg

 


Razer Lachesis 4000dpi Banshee - 1485,- Kč

Revoluce v ProGaming myších se přenesla do éry 4000dpi laserových myší Razer Lachesis 4000dpi Banshee Blue. Jako první na trhu nabízí snímání pohybu s rozlišením 4000dpi, o které se stará 3G laserový senzor nové generace.

Razer-Lachesis1.jpgRazer-Lachesis2.jpgRazer-Lachesis3.jpg

Myš Razer Lachesis 4000dpi Banshee Blue má vlastní 32 kb paměť, která dokáže uchovat až pět uživatelských profilů.

Kompletní nabídka Razer Lachesis myší
http://www.supergamer.cz/advanced_search_result.php?keywords=razer+lachesis

 

 

Razer Copperhead 2000dpi - 1149,- Kč

Razer Copperhead je první laserová myš na světě, která nabízí jedinečnou rozlišovací schopnost 2000dpi se senzorem Razer Precision™.

1000 Hz Ultrapolling™ s rychlostí odpovědi jen 1 ms (v porovnaní s tradičními hodnotami 125Hz/8 ms) poskytuje okamžitou reakci i na ty nejjemnější pohyby myšky. 1 ms je nejrychlejší odezva jakou je schopné nabídnout rozhraní USB a díky speciálnímu Razer mikrokontroleru ji i naplno využije.

razer_anarchy_red.jpg

7 nezávislých plně programovatelných tlačítek optimalizovaných technologií Razer Hyperesponse™ zaručuje okamžitou odpověď na stlačení tak i maximální životnost tlačítek při intenzívním používaní.

Kompletní nabídka Razer Copperhead myší
http://www.supergamer.cz/advanced_search_result.php?keywords=razer+copperhead

 

 

ROCCAT Sense, Glacier Blue - 629,- Kč

Podložka ROCCAT Sense byla vyvinuta tak,aby neomezovala výkon Vaší myši a poskytuje nejvyšší komfort i při dlouhodobém hraní.

roccat.jpg

Speciální povrch podložky ROCCAT Sense tvořený mikrokrystaly zlepšuje charakteristiky skluzu myši. Povrch zabezpečuje nízké tření mezi myší a podložkou.

 

ROCCAT Sense, Adrenalin Blue - 639,- Kč

Podložka ROCCAT Sense byla vyvinuta tak,aby neomezovala výkon Vaší myši a poskytuje Vám nejvyšší komfort i při dlouhodobém hraní.

roccat2.jpg

Povrch o velikosti 400x280 mm poskytuje dostatek prostoru i pro rychlé pohyby myší v kritických situacích. Barevné provedení bylo zvolené pro zabezpečení optimální odezvy senzoru myši a její malá výška (1,35 mm) garantuje optimální komfort a nižší námahu pro Vaše ruce a zápěstí.

 

Speed Link Illuminated Keyboard USB - 499,- Kč

Speed Link Illuminated Keyboard je jednoduchá a praktická. Modře podsvícená zaujme svým designem každého na prvý pohled, hlavně ve tmě je doslova okouzlující.

illumi.jpg