Přejít k hlavnímu obsahu

Statisíce za balíčky s tristním výsledkem. Youtuber sdílel smutnou bilanci

4. 2. 2023 | 14:10 EA SPORTS FC 24 Zajímavost
Opakuje se to každý rok. Hráči se těší na Team of the Year, šetří si balíčky a někteří si pomohou i nakoupením FIFA pointů za reálné peníze. Jedním z takových je známý youtuber a streamer Danny Aarons, jenž investoval do FIFA během oblíbeného proma přes 200 tisíc korun. A výsledek? Dvě z nejhorších TOTY karet.
Danny Aarons
Danny Aarons
Zdroj: Danny Aarons/EA Sports

Jestli někdo rád utrácí za balíčky ve FIFA, jsou to právě streameři a youtubeři. Pack openingy jsou dlouhodobě oblíbené a content creatory často stojí slušné peníze.

Částku, kterou utratil během dvou týdnu Team of the Year, zveřejnil Danny Aarons. Na YouTube má přes milion odběratelů a jeho videa patří ve FIFA sekci mezi ty nejsledovanější. Videa jsou pro podobně úspěšné tvůrce často obrovsky nákladná.

Pokud chtějí vytvořit content o těch nejlepších hráčích a ještě k tomu otevřít porci balíčků, musí investovat nemalé částky. „Myslím si, že je důležité, abych byl transparentní,“ napsal Danny Aarons na svůj twitterový účet. „Utratil jsem 1 356 000 FIFA Pointů - v přepočtu 8 134 liber,“ odhalil Brit. V českých korunách jej TOTY stálo přes 215 tisíc.

„Odměnou“ byly jen dvě modré kartičky z proma Team of the Year - Theo Hernández a Thibaut Courtois, dvě z nejhorších TOTY.

Štítky: fifa
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).