Přejít k hlavnímu obsahu

VIDEO: Takhle fungovat nemá. Aurelion Sol potřebuje opravy bugu

4. 2. 2023 | 19:47 League of Legends Update hry
Zapomenutý Aurelion Sol patří dlouhodobě mezi nejméně hrané šampiony v League of Legends. Vývojáři League of Legends doufají, že problém vyřeší díky jeho reworku. Jeho vydání se blíží, předtím je ale ještě třeba opravit pár bugů. Na jeden narazil populární youtuber Vandiril.
Aurelion Sol
Aurelion Sol
Zdroj: Riot Games (s povolením)

Hráči se nové verze Aureliona Sola měli dočkat 8. února, kvůli kybernetickým útokům na Riot Games byl však jeho release posunut a konkrétní datum není známo.

Vývojáři tak budou mít čas na opravu některých bugů. Jeden takový objevil Vandiril, když v tréninkovém módu zkoušel šampiona na PBE.

Poprvé na bug narazil na midlane, když letěl poblíž jedné ze zdí. Auerlion Sol se po kombinaci W -> Q a případně E bugnul do zdi a nemohl se pohybovat. Po chvilce se začal podél zdi teleportovat. Vandiril tak znovu našel netradiční bug.

Rework Aureliona Sola

VIDEO ZDE

Pasivka - Cosmic Creator

  • Damagující schopnosti Aurelion Sola udělují hvězdný prach, který trvale zlepšuje jeho schopnosti.

Q - Breath of Light

  • Po dobu několika vteřin směřuje ke kurzoru. Poškodí prvního zasaženého nepřítele a způsobí snížené poškození okolním nepřátelům. Pokaždé, když poškozuje nepřítele po dobu jedné kumulativní sekundy, způsobí Breath of Light další dávku poškození (burst). Výbuchy proti šampionům udělují hvězdný prach.
  • Breath of Light způsobuje šampionům zvýšené poškození a jeho dosah se zvyšuje s úrovní Aureliona Sola.
  • Hvězdný prach zvyšuje poškození burstu.

W - Astral Flight

  • Aurelion Sol letí nad terénem směrem k cílovému místu, ale během letu se nepřátelům v okolí odhalí prostřednictvím mlhy. Aurelion Sol může za letu sesílat další schopnosti. Během této doby nemá Breath of Light žádný cooldown ani maximální dobu trvání a způsobuje zvýšené poškození.
  • Zbývající cooldown Astral Flight se sníží vždy, když zemře nepřátelský šampion, kterého Aurelion Sol nedávno poškodil.
  • Hvězdný prach zvyšuje maximální dosah Astral Flight.

E - Singularity

  • Na několik sekund vyvolá černou díru, která poškozuje nepřátele a pomalu je přitahuje ke středu. Singularity poskytuje hvězdný prach za sekundu za každého nepřátelského šampiona v černé díře.
  • Střed černé díry popravuje nepřátele pod určitým procentem jejich maximálního zdraví a uděluje hvězdný prach podle typu popraveného nepřítele.
  • Hvězdný prach zvyšuje velikost Singularity (včetně středové zóny) a práh poprav.

R - Falling Star / The Skies Descend

Falling Star: Na zem se zřítí hvězda, způsobí magické poškození a omráčí zasažené nepřátele. Padající hvězda uděluje hvězdný prach za každého zasaženého nepřátelského šampiona.

Hvězdný prach zvyšuje velikost padající hvězdy. Shromáždění 75 hvězdných prachů přemění další padající hvězdu Aurelion Sol na The Skies Descend.

The Skies Descend: Stáhne z nebes obří hvězdu, která výrazně zvětší velikost dopadové zóny, zvýší udělené poškození a nepřátele spíše srazí na nohy, než aby je omráčila. Z okraje dopadové zóny se šíří mohutná tlaková vlna, která poškozuje a zpomaluje zasažené šampiony.

Hvězdný prach zvětšuje velikost dopadové zóny.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).