Přejít k hlavnímu obsahu

TOP 10 CZ/SK streamerek: Kdo je lednovou královnou domácí scény?

5. 2. 2023 | 16:12 Twitch
S koncem ledna přichází i první měsíční ohlédnutí. Žebříček top 10 streamerek je nabitý a navíc má staronovou vítězku. Slovenská automobilová milovnice již jednou minulý rok trůn okupovala, nyní se jí zase podařilo dosáhnout na nejvyšší příčku.
TOP 10 CZ/SK
TOP 10 CZ/SK
Zdroj: Twitch

1. místo

Jak již bylo zmíněno, prvenství patří v lednovém žebříčku slovenské streamerce Nině „LadyHoonigan“ Zagozdzon, a to se značnou rezervou. Přesně 64 812 zhlédnutých hodin ji vyneslo až na pomyslný trůn. V polovině měsíce přitom teprve zdolala hranici 4 tisíc zhlédnutých hodin, streamům se věnovala minimálně. Poté ovšem nasadila luxusní tempo a za dva týdny přeskočila konkurenci díky uspořádanému „donathonu“, kde více než týdenním vysíláním v kuse vybírala peníze na parádní motor.

LadyHoonigan
LadyHoonigan
Zdroj: Twitch

2. místo

Stálice české scény Tereza „itsterez“ Herzánová se musí smířit se stříbrem. Pravidelné streamy tentokrát zařídily 48 380 zhlédnutých hodin. Leden byl opět v již zajetých kolejích, komunita každý den v hojném počtu na vysílání dorazí a streamerku stabilně udrží na stupních vítězů.

itsterez
itsterez
Zdroj: Twitch

3. místo

Bronz patří nové rekordmance Nikole „Mullersie“ Müllerové, která stojí za nejdelším subathonem na české a slovenské scéně. Ten trval 572 hodin, z celkových 590 lednových a právem se tedy vyšplhala mezi nejsledovanější streamerky měsíce. Diváci ji odměnili 39 034 zhlédnutými hodinami, které se skládaly z nejrůznějších her.

Mullersie
Mullersie
Zdroj: Twitch

4. místo

V posledních měsících se do naší top desítky postupně probojovávala TheresaBluesberry a úspěšně pokračuje. 37 573 zhlédnutých hodin tentokrát stačilo na čtvrté místo, nicméně na její streamy pravidelně dorazí nejvíce diváků a také si za leden získala téměř 9 tisíc nových sledujících. Převážně víkendová streamerka má tak zaděláno na další úspěšné měsíce.

TheresaBluesberry
TheresaBluesberry
Zdroj: Twitch

5. místo

První polovinu žebříčku zakončuje andullie s 30 394 zhlédnutými hodinami. Po neaktivním prosinci se tak opět dostává mezi nejsledovanější streamerky měsíce s čísly většími než kdy dříve.

andullie
andullie
Zdroj: Twitch
Jaké je pořadí na dalších místech elitní desítky?
6. místoArennthia23 977 zhlédnutých hodin
7. místohenicek22 589 zhlédnutých hodin
8. místoKipinka16 911 zhlédnutých hodin
9. místomayyya15 871 zhlédnutých hodin
10. místoShil0u_14 145 zhlédnutých hodin
Štítky: Twitch, TOP 10 CZSK
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.