Přejít k hlavnímu obsahu

Rekordních 572 hodin. Která streamerka stojí za novým nejdelším subathonem v Česku?

2. 2. 2023 | 09:50 Twitch
Boje o nejdelší subathon v českých vodách pokračují. Novou držitelku rekordu je Nikola „Mullersie“ Müllerová. Streamerka s 20 tisíci odběrateli nevypnula stream 572 hodin, její vysílání bylo možno sledovat tedy 24 dní bez přestávky.
Mullersie
Mullersie
Zdroj: Twitch

Pokud nevíte co je subathon, tak ve zkratce jde o udržení streamera online co nejdéle pomocí nástrojů odběrů či jiných darů. V českých vodách dlouho držel rekord spajKK se 173 hodinami, který byl minulý rok pokořen streamerkou TheKlarusha. Ta díky hranici 380 hodin trumfla spajKKa více než dvojnásobně. Laťka ale byla opět překonána na podzim, když ji Opat04 posunul až na úctyhodných 489 hodin.

Tohle gigantické číslo vydrželo na vrcholu ani ne půl roku a bylo opět překonáno. Mullersie, která se v listopadu minulého roku probojovala do našeho seznamu TOP 10 CZ/SK streamerek, totiž dosáhla na 572 hodin. Stream zapnula 4. ledna a skončila až 28. ledna, po 24 dnech vysílání. Čemu se celou dobu věnovala?

Mullersie se popisuje jako mistryně v hledání bugů a chyb ve hrách a vášnivá variety hráčka, co dohrála na streamu přes 200 her. Na subathonu vyzkoušela přes 40 různých titulů. Pokud bylo potřeba si jít odpočinou a vyspat se, tak na rozdíl od jiných streamerů pustila záznam. Průměrný počet diváků se pohyboval v řádu desítek, ale dosah v počtu téměř 40 tisíc zhlédnutých hodin je spolu s rekordem dostatečná odměna.

Světovému rekordu jsme ale přes tento skvělý výkon stále na míle daleko. Ten drží emillycc, která vysílá už 450 dní v kuse a stále pokračuje. Český rekord se mu sice nepřiblížil, určitě se ale bude stále posouvat.

Mullersie
Mullersie
Zdroj: Twitch
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.