Přejít k hlavnímu obsahu

U2 LAN finále detailněji

8. 6. 2008 | 11:41 Counter Strike 1.6
V sobotu 7. června se uskutečnil první lan turnaj pořádaný pod záštitou slovenského portálu Undzwei. Tato velké akce konaná v bratislavské herně STORM, kromě finále samostatné 1. PGS ligy hostila i finále For The Best Cup, jehož velká část byla také odehrána online.V prostorách Stormu jste mohli zhlédnout souboj o hodnotné ceny, trojice ve složení DEFEATERS, nEophyte.AVG a Necroraisers s jejich novou sestavou.
Výchozí obrázek

V sobotu 7. června se uskutečnil první lan turnaj pořádaný pod záštitou slovenského portálu Undzwei. Tato velké akce konaná v bratislavské herně STORM, kromě finále samostatné 1. PGS ligy hostila i finále For The Best Cup, jehož velká část byla také odehrána online.

V prostorách Stormu jste mohli zhlédnout souboj o hodnotné ceny, trojice ve složení SlovenskoDEFEATERS, ČeskonEophyte.AVG a SlovenskoNecroraisers s jejich novou sestavou.

SlovenskoDEFEATERS - h4, bafo, skreqo, pepik, zero,
SlovenskoNecroraisers - uno, FRee, gioTive, Jergus, X-RaY,
ČeskonEophyte.AVG - arsas, monty, oskar, rasan, zigurat,

Hlavní sponzor finále PGS ligy progamingshop.sk si připravil pro vítěze hodnotné ceny nicméně cena za vítězství v For The Best Cup byla také velice slušná.

PGS finále:
1. místo - 5x sluchátka Razer Barracuda HP-1
2. místo - 5x myš Razer Death Adder + 5x Speed-Link Illuminated Keyboard USB
3. místo - 5x sluchátka Speed-link Ares USB Headset + 5x Raze

For The Best Cup
1. místo – 5000 SK v hotovosti

Harmonogram celého turnaje vypadal následovně:

V prvním zápase na mapě de_train ukázali ČeskonEophyte.AVG sílu své nové sestavy a posunuli team SlovenskoDEFEATERS do LB. V následujícím zápase na mapě de_dust2 SlovenskoNecroraisers nestačili na rozehranou pětici z SlovenskoDFS a s tímto finále se rozloučili. Následovalo Finále For The Best Cupu kde se potkali znovu SlovenskoDFS s ČeskonEophyte.AVG a mapa de_nuke byla šťastnější pro tým ČeskonEophyte.AVG, který si odvezl hotovost 5000 SK. Teď následovalo velké Grand Finále opět ve složení SlovenskoDFS vs. ČeskonEophyte.AVG, slovenská sestava DFS se nespokojila s prázdnou a tentokrát na mapě de_inferno a již jednou hrané de_nuke kde ukázali, že se s nimi pořád musí počítat, za skóre [16:15], [16:12] vyprovází tým ČeskonEophyte.AVG a odváží si první místo.

11:30 - Finále WB - ČeskonEophyte.AVG [ 16 : 5 ] SlovenskoDEFEATERS
12:30 - Finále LB - SlovenskoDEFEATERS [ 16 : 1 ] SlovenskoNecroraisers
14:00 - Finále For The Best Cup - ČeskonEophyte.AVG [ 16 : 7 ] SlovenskoDEFEATERS
15:30 - Grand Finále - ČeskonEophyte.AVG [ 1 : 2 ] SlovenskoDEFEATERS

Po napínavých bojích vypadá konečné pořadí následovně.

Celkové pořadí PGS ligy:
1. místo - SlovenskoDEFEATERS
2. místo - ČeskonEophyte.AVG
3. místo - SlovenskoNecroraisers

Celkové pořadí For The Best Cupu
1. místo - ČeskonEophyte.AVG

Nakonec jsem oslovil několik akterů této velké akce.

ČeskoArsas (nEophyte.AVG)
Hrálo se celkem dobře , až na to že tam bylo pro mě málo místa. Ceny byly dobrý, nato že to byla donedávna pro mě neznámá liga. Atmosféra byla v pohodě, až do té chvíle, kdy jsme dostali mínus body. Hlavně se mi líbila organizace admina S0niho.

ČeskoMonty (nEophyte.AVG)
U2 LAN Finale bych hodnotil známkou 7/10. Chtěl bych určitě vyzdvihnout a poděkovat adminovi S0n1mu, který je člověkem na svém místě, dá se sním rozumně mluvit a je nestranný, což by určitě mělo platit u všech adminů. Ceny věnované na LAN Finále byly sympatické, for the best cup byl příjemným zpestřením. Jinak ten problém s praktickou "kontumací" bych neřesil, myslim, že si každý kdo zápas viděl dokáže udělat o situaci/"člověku", který něco takového nadnese svůj obrázek.

SlovenskoSkreqone (DEFEATERS)
Finále sa mi už hralo lepšie než predošlé mapy, atmosféra bola super. Nieje nič lepšie ked za vami stojí veľa ludia a viete že vám pozerajú do monitora a čakajú fragy, to dokáže naozaj vyhecovat. K celkovému miestu som určite rád a taktiež top razer sluchatka hádam dobre predám.

SlovenskouNO (Necroraisers):
Zdravím. Atmosféra bola super, až na strašné teplo, ktoré vo Vipke bolo. Ceny boli na celkom dobrej úrovni na cz/sk scénu. Mne osobne sa nehralo moc dobre, pretože niesom zvyknutý na tak stiesnený priestor na akom som musel hrať, ale tak pre nás ako team to bola nová skúsenosť. Škoda, že sme nepotrápili viac defeatrov, ale tak nedali sme veľa tesných kôl a asi 6 1on1 situacií.Každopádne som rád že sme si zahrali na u2lan finále a stretli nových, super ľudí.