Přejít k hlavnímu obsahu

Pasha se vrací do slavné arény. Myš a klávesnici ale vymění za boj v kleci

7. 2. 2023 | 09:31 Counter-Strike 2 Lifestyle
Po téměř sedmi letech od vítězství CS:GO Majoru se vrátí polská legenda Jarosław „pashaBiceps“ Jarząbkowski do katovické Spodek Areny, kde před zraky domácích fanoušků zvedl nejprestižnější trofej ve své kariéře. Místo bojů na serveru však bude bojovat v kleci.
Pasha vs. Marcin Dubier
Pasha vs. Marcin Dubier
Zdroj: HIGH League

Jarosław „pashaBiceps“ Jarząbkowski patří mezi velké postavy CS:GO historie. Svoji popularitu si získal nejen svými výkony na serveru, ale také díky bicepsu, který se v průběhu let stal ikonickým. Po sedmi letech se opět ukáže ve Spodek Aréně, domově turnaje IEM Katowice, kde s týmem Virtus.pro ovládl Major.

V katovické hale čeká 34letého Pashu debutový MMA souboj. Ve Spodku se 18. března uskuteční šestý galavečer polské organizace HIGH League, která se specializuje na „freak fights“, tedy souboje celebrit. Jeho soupeřem bude Marcin Dubier, jenž se svými 1,7 miliony odběrateli patří mezi přední polské youtubery. Oproti bývalému hráči je o poznání zkušenější, má za sebou už šest zápasů, ze kterých čtyřikrát odešel jako vítěz. I díky tomu je považován za jednoho z nejlepších polských „freak fighterů“.

První zkušenosti však stihl nabrat také Pasha. Svůj sen o debutu v oktagonu si plnil už loni, když si v Krakově vyzkoušel boxerský duel s MMA rukavicemi proti bodybuilderovi a influencerovi Michalu „Owca“ Owczarzakovi, kterého ve druhém kole knockoutoval. CS:GO legendu však čeká velká výzva ještě před samotným soubojem. Zápas má totiž váhovou hranici do 79,5 kg a Pasha tak bude muset shodit téměř deset kilogramů.

Štítky: pashaBiceps
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.