Přejít k hlavnímu obsahu

Anarkez má podepsáno. Zamíří izraelský sniper opravdu do Dynama Eclot?

7. 2. 2023 | 10:50 Counter-Strike 2 Spekulace
Zdá se, že den D se blíží. V tomto týdnu, či dokonce v nejbližších desítkách hodin, by Dynamo Eclot mělo odhalit novou posilu. Po tří měsících hledání a zkoumání variant se zdá být seznam zúžen na několik finálních kandidátů. Stane se novou posilou DNE Guy „anarkez“ Trachtman?
Guy „anarkez“ Trachtman ještě v dresu týmu Finest
Guy „anarkez“ Trachtman ještě v dresu týmu Finest
Zdroj: HLTV.org (Josip Brtan)

Koncem minulého týdne napsal CEO Dynama Eclot Martin Novotný ohledně hotového dealu, na který se CS:GO fanoušci mohou těšit. Podpis smlouvy naznačil i pondělní tweet samotné organizace. Ačkoliv se v posledních dnech mluvilo především o Davidu „forsyy“ Bílém, který byl po celou dobu otevřeného přestupového okna nejlákavějším zbožím. Sám se vyjádřil, že už chce zase hrát a nic jiného ho nenaplňuje.

Tajemství sice bude brzy odhaleno, DNE si však se svými příznivci hrají a do posledních momentů nebude nic jasného, jako tomu bylo u jiných týmů. Pouze několik hodin před podpisovým twetem organizace totiž emotikon podpisu na svůj Twitter uveřejnil také Guy „anarkez“ Trachtman. Izraelský hráč přitom už několik týdnů s týmem nastupuje jako stand-in. Jde pouze o návnadu či shodu okolností, nebo se Dynamo Eclot skutečně vydá mezinárodní cestou? Anarkez byl totiž nedávno opakovaně spatřen na tréninkovém serveru.

SINNERS a Sampi.Tipsport mají své sestavy kompletní a na doplnění kádru DNE se čeká právě proto, že při výše zmíněných možnostech by spolu s nimi měli utvořit elitní domácí trio pro nadcházející sezónu. DNE jsou stále nejvýše postaveným CZ/SK týmem v HLTV žebříčku a se špičkovým sniperem by mohli být ještě lepší než kdy předtím. Stále však neopomínejme variantu, že by zariskovali a nepodepsali AWP hráče. To by mohlo jít o Matějě „twist“ Petráše, který s týmem taktéž hraje „twitterovou hru“. Jak to všechno dopadne?

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.