Přejít k hlavnímu obsahu

Nejdelší čekání je u konce. Valve přináší do hry nálož kosmetických předmětů

10. 2. 2023 | 10:44 Counter-Strike 2 Update hry
Už tě nebavil vzhled tvých nejpoužívanějších zbraní, jako jsou M4A4, AK-47 nebo AWP? Tak to je dnešní Revolution Case právě pro tebe! Mimo ni přichází také Espionage Sticker Capsule a ULTIMATE music kit Denzela Curryho. Na nové přídavky hráči čekali více než sedm měsíců.
M4A4 | Temukau
M4A4 | Temukau
Zdroj: Valve

Counter-Strike: Global Offensive dosahuje historické hranosti a Valve stejně vydává jen málo zajímavých updatů. Hráči se dnes dočkali alespoň kosmetické vzpruhy, na novou bednu čekali neuvěřitelných 224 dní. Pokořen tak byl rekord v délce intervalu mezi dvěma case, minulý rekord dosahoval 219 dní v roce 2019.

Součástí zbrusu nové Revolution Case je 17 nových skinů, nejvíce cenné jsou M4A4 | Temukau, AK-47 | Head Shot a AWP | Doodle Lore. Povedený je také třeba R8 Revolver | Banana Cannon nebo jiné kousky, které potěší fanoušky japonského anime stylu. Pokud při otevírání budete mít štěstí, tak se můžete těšit i na rukavice, jejichž zbarvení můžete znát už z Clutch Case. Celkově se nová bedna hodnotí jako povedená.

Nový kosmetický update přinesl také Espionage Sticker Capsule, která do hry přináší 21 nových samolepek od tvůrců ze Steam Workshopu. Posledním přídavkem je ULTIMATE music kit s hity Denzela Curryho.

CS:GO skiny z Revolution Case
CS:GO skiny z Revolution Case
Foto: Valve
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.