Přejít k hlavnímu obsahu

Děsivý zážitek streamerky: Hlasitá střelba, kulky zasáhly byt

10. 2. 2023 | 12:44 VALORANT Twitch
Americká streamerka BlessX si bude své středeční vysílání ještě dlouho pamatovat. Zničehonic se vedle jejího bytu začalo střílet, některé z kulek podle všeho trefily i byt Bless. „Střílí v mojí chodbě,“ opakovala vyděšená streamerka.
Děsivý zážitek streamerky
Děsivý zážitek streamerky
Zdroj: twitch.tv/blessx

V České republice něco nepředstavitelného, v americké Atlantě drsná realita. Nebezpečí v hlavním městě státu Georgia potvrdil zážitek streamerky BlessX, kterou během hraní Valorantu vyrušil hluk z vycházející z chodby před jejím bytem.

Střelba trvala přibližně deset sekund. Jedna z prvních ran, výrazně hlasitější než všechny ostatní, dost možná trefila byt právě streamující BlessX. Ta byla naštěstí v bezpečí. „Kulky proletěly z přízemí kolem předních stěn mého bytu (obývacího pokoje). Můj pokoj s počítačem je v zadní části mého bytu. Byl jsem na nejbezpečnějším místě, kde jsem mohl být,“ vysvětlovala streamerka detaily na svém Twitteru.

BlessX byla některými kritizována za to, že místo toho, aby se okamžitě schovala, tak zůstala na místě a mluvila s diváky. „Kdybyste slyšeli zvuky a zvonilo vám v uších, byli byste v šoku a nevěděli byste, kam se pohnout. Cítila jsem se jako uvízlá,“ bránila se.

Tvůrkyně se pokoušela dovolat policii, která několik minut neodpovídala. BlessX byla viditelně otřesená, diváci se ji pokoušeli uklidnit. Říkali streamerce, ať ukončí stream a postará se o sebe. Bless ovšem pokračovala dál, i když byla ještě v dalších minutách vystrašená a třásla se.

Debatující uživatelé na Redditu se po zjištění, že streamerka žije v Atlantě, ničemu nedivili. Podobné incidenty jsou tam údajně na denním pořádku. Jeden z komentujících popsal podobné zážitky z jedné z dalších nehostinných amerických oblastí. „V létě jsem ve tři ráno hrál WoW a najednou střelba vedle mého okna. Bitky gangů, postupně jsem to začal ignorovat. Žádná kulka naštěstí nikdy nezabloudila,“ popisuje hráč své zážitky.

Bless je naštěstí v pořádku. Na středeční vysílání ale jen tak nezapomene.

Zdroj: dexerto.com
Štítky: Twitch, střelba
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).