Přejít k hlavnímu obsahu

Oktagon živě ve Vodafone PLAYzone Areně. Sleduj na Chodově parádní MMA!

11. 2. 2023 | 12:33 Aréna
OKTAGON míří do dalšího německého velkoměsta. Po dvou úspěšných akcích ve Frankfurtu přijíždí do Mnichova. Turnaje se zúčastní hvězda jako Keita, Xavier, Moeil nebo domácí hvězda z Mnichova Poppeck. Pokud se nechystáš přímo na místo, můžeš si užít sobotní OKTAGON 39 v pohodlí Vodafone PLAYzone Areny.
Oktagon ve Vodafone PLAYzone Areně
Oktagon ve Vodafone PLAYzone Areně
Zdroj: Oktagon (s povolením)

Pohodlné sedačky, luxusní občerstvení a nejlepší evropské MMA. Takový je sobotní plán ve Vodafone PLAYzone Areně. OKTAGON 39 na parádní LED obrazovce, to doma jen tak nezažiješ.

Turnaj slibuje hned několik zajímavých duelů. Neporažený Losene „Black Panther“ Keita, šampion lehké váhy, se utká se Samuelem Barkem a bude si chtít připsat desáté vítězství v řadě.

Hlavní zápas ve velterové váze proti sobě svede německého Kelta Jungwirtha a brazilského bojovníka de Olivivieru. Tento souboj slibuje fantastickou podívanou, o kterou nechceš přijít.

Své umění předvedou i Martin Zawada, Alexander Poppeck, Rafael Xavier nebo Ronald Paradeiser. Spousta lákadel. Tak přijď od chodovské Vodafone PLAYzone Areny a užij si sobotní OKTAGON se vším všudy!

Vyzkoušej konzole i virtuální realitu

Nejen během přestávek si můžeš ve Vodafone PLAYzone Areně vyzkoušet ty nejnovější a nejlepší pařby na PlayStation 5 či Xbox Series X.

S kamarádem nebo proti počítači se můžeš naladit na zápasy Oktagonu. Možností, co si zahrát, je ale spousta a je jen na tobě, co si vyzkoušíš!

A výběr není pochopitelně omezený jen na herní konzole. K dispozici je téměř 60 počítačů, virtuální realita či herní zařízení jako speciální gamingové křeslo.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).