Přejít k hlavnímu obsahu

Neviditelný tým ve FIFA! Hráči naráží na absurdní cheat

12. 2. 2023 | 08:50 EA SPORTS FC 24 Gaming
Zdá se, že veškeré bugy a cheaty ve FIFA 23 konečně dosáhly svého vrcholu. Hráči se totiž ocitají v zápasech proti neviditelné jedenáctce soupeře. Jde o další z počítačových cheatů. Jedinou mizivou šanci nabízí radar, jinak je ale hráč nastupující proti cheaterovi naprosto bez šance.
Cheat ve FIFA
Cheat ve FIFA
Zdroj: Reddit

Plni naděje začínáte s víkendovkou. Těšíte se, jak si zahrajete svou oblíbenou hru. Vyberete si svůj mančaft, dresy. A jdete do zápasu.

Jenže po načtení zápasu je něco špatně. Proti vám nestojí nikdo. Ani jeden fotbalista v druhém dresu. Co je ale ještě horší, je fakt, že tam soupeři opravdu někde pobíhají a mohou ovládat míč.

Na radaru vidět jsou, to je ale tak vše. Balon létá ze strany na stranu a nejde s tím nic dělat.

Video z incidentu sdílel na Twitteru SlaterAC, youtuber a streamer. Zkušenosti s cheatem ale mají i další. Na Redditu se sešlo několik hráčů, kteří proti neviditelné jedenáctce nastoupili.

Není divu, že si hráči na konzolích vypínají cross-play, aby nemohli narazit na soupeře na počítači. Anti-cheat ve FIFA není nijak kvalitní a na PC jej lze jednoduše obejít.

Štítky: fifa, cheat
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).