Přejít k hlavnímu obsahu

Poslední turnaj pro všechny. Přijď si zahrát Teamfight Tactics o finanční odměny

14. 3. 2023 | 08:05 Teamfight Tactics Turnaj
Esport v roce 2023 se opět probouzí, komunitní turnaje nejsou výjimkou. Jedna z prvních sérii bude v oblíbené strategické hře Teamfight Tactics, kterou si hráči mohou díky dostupnosti na všech zařízeních zahrát prakticky odkudkoli. Hracími dny jsou tradičně úterky od 18:00. Do soutěže se může zapojit každý, vstup vás nic nestojí, pro ty nejlepší čekají finanční odměny v celkové hodnotě 5 000 Kč. Tak na co čekáš? Registruj se už teď!
DATART TFT turnaj
DATART TFT turnaj
Zdroj: PLAYzone

Sérii vám přináší  herní specialista DATART. Pokud potřebuješ upgradovat herní gear, pak právě DATART je tu pro tebe! Jako každá komunitní série, i tato se skládá ze čtyř turnajů, ve kterých účastníci bojují o prize pool v hodnotě 5 000 Kč. 

Oproti sériím z minulého roku se nic nemění, žádné složité sbírání bodů, hráči se mohou přihlásit do turnaje, který jim bude časově vyhovovat, každý turnaj nabídne své vlastní odměny v hodnotě 1 250 Kč. O šanci na výhru při zameškání jednoho z turnajů nepřijdete.

DATART specialista na herní příslušenství
DATART specialista na herní příslušenství
Zdroj: DATART

Hrát se bude na serveru EUNE, formou BO1 zápasu, kdy všichni přihlášení hráči budou dle počtu rozděleni do skupin. Samotné finále se pak hraje v BO3 sérii.  Všechny podrobnější informace naleznete v přehledu turnaje. My jen doufáme, že dorazíte ve velkém počtu a tyto turnaje si užijete co nejvíce.

Výhra v turnaji

V každém turnaji si nejlepší rozdělí peníze následovně:

  • 1. místo: 650 Kč
  • 2. místo: 400 Kč
  • 3. místo: 200 Kč
DATART TFT
DATART TFT
Zdroj: DATART
Harmonogram DATART TFT komunitních turnajů:
DatumTurnaj
Úterý 21. února od 18:00DATART TFT komunitní turnaj #1
Úterý 28. února od 18:00DATART TFT komunitní turnaj #2
Úterý 7. března od 18:00DATART TFT komunitní turnaj #3
Úterý 14. března od 18:00DATART TFT komunitní turnaj #4
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!