Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS opět zastínili všechny CZ/SK rivaly. Udělají ale ten nejdůležitější krok?

15. 2. 2023 | 15:10 Counter-Strike 2 Turnaj
Hříšníci dokázali zapomenout na selhání z první kvalifikace proti HONORIS a do druhého otevřeného turnaje opět vlétli v plné síle. Prvním dnem se proklestili v absolutním klidu, po menším dramatu proti Iron Branch opět došli až do rozhodující BO3 série. Uspějí tentokrát?
beastik a ZEDKO
beastik a ZEDKO
Zdroj: SINNERS

V posledních měsících se neustále hovoří o tom, kdo je skutečná domácí jednička. Lokální turnaje jsou jedním ukazatelem, žebříčky ala HLTV.org druhým, ale potom tu je vystupování na mezinárodním poli, kde SINNERS nemají konkurenci. Svůj um prokázali také v otevřených kvalifikacích na nadcházející BLAST.tv Paris Major, kde v obou turnajích zastínili zbylou konkurenci. Stále však potřebují udělat poslední krok.

Středeční den druhé otevřené kvalifikace začal pátým kolem, kde na své soupeře bohužel nestačili Sampi.Tipsport, Dynamo Eclot ani Simon „KWERTZZ“ Horák s týmem The Prodigies. Hříšníci oproti tomu smetli HamsterFromWheel poměrem 16:1 a po trápení na Overpassu nakonec postoupili i přes Iron Branch. Aktuálně se tak nacházejí mezi 16 nejlepšími týmy a od uzavřené kvalifikace je dělí jeden zápas.

V této pozici byli už v první kvalifikaci, kde ale na decideru ztratili dobře rozehraný zápas s HONORIS. Mentální odolnost je však dovedla do stejného bodu, kde mohou dát zapomenout na předchozí selhání. Jejich „final bossem“ bude francouzský tým LDLC OL, který bude posílen motivací představit se na domácím Majoru. Střet 56. a 65. nejlepšího týmu světa dle HLTV žebříčku slibuje náročnou a vypjatou bitvu.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.