Přejít k hlavnímu obsahu

15krát větší výdělky z OnlyFans. Na kolik si přijde nejsledovanější streamerka Twitche?

18. 2. 2023 | 17:59 Twitch
Kaitlyn Michelle Siragusa, na internetu známá pod přezdívkou Amouranth, je dlouhodobě nejsledovanější streamerkou na platformě Twitch. I přes vysoký divácký zájem však vydělává největší objem peněz jinde. Ze svých OnlyFans měsíčně získává podle svých slov 1,5 milionu dolarů (cca 33 milionů korun).
Amouranth
Amouranth
Zdroj: twitch.tv/amouranth

Známý herní novinář Jake Lucky se během podcastu zeptal nejsledovanější ženy Twitche na její výdělky. Amouranth odhalila číslovky přistávající každý měsíc na jejím bankovním účtu.

Rozhodně to nejsou malé obnosy. „Twitch je kolem 100 tisíc dolarů s mými předplatnými a průměrným počtem diváků,“ prozradila 29letá streamerka. Ještě mnohem víc si však Amouranth, jež se proslavila především díky svém sexualizovanému obsahu, vydělá skrze OnlyFans.

Platforma, která funguje systémem předplácení uzamčeného contentu měsíčními sazbami, přinese Amouranth až 15x více peněz než Twitch. „Je to asi 1,5 milionu dolarů, takže tam je veliký rozdíl,“ odpověděla s úsměvem na tváři.

Hlavní strategií Amouranth je dovést své diváky z Twitche právě na platformu pro ní nejvýdělečnější. A zdá se, že funguje bez problémů.

Funkce Twitche je jasná. „Twitch je billboard, který mi platí za to, abych si na něm dělala reklamu. Sociální sítě často shadow banují „sexy“ content a váš reach je na všech kromě Twitche hodně omezený,“ vysvětluje Amouranth.

Americkou internetovou celebritu sledovalo na Twitchi za poslední měsíc v průměru 7 800 diváků. Podle statistik twitchtracker.com má přes 9 tisíc subscriberů, přičemž její rekord se pohybuje za hranicí 25 tisíc.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).