Přejít k hlavnímu obsahu

Klip, který obletěl český internet. Slovenský streamer v Thajsku natočil bojovníka Vémolu

20. 2. 2023 | 20:10 Twitch
Pátý den Dev1ho světového subathonu měl nečekaného hosta. Za zády právě streamující slovenské esportové legendy se na několik sekund objevil známý MMA fighter Karlos Vémola. Před samotným bojovníkem ale pochodovala také neznámá slečna a klip z Dev1ho streamu se stal okamžitě hitem internetu a zdrojem spekulací. Za necelý den jej vidělo na Twitchi a YouTube téměř čtvrt milionu lidí.
Dev1
Dev1
Zdroj: Dev1 (s povolením)

Tohle nevymyslíš. Pátý den subathonu u Ivana „Dev1“ Lazarova byl v plném proudu, člen Síně slávy česko-slovenského esportu se právě chystal na večeři. V tom si jeho diváci všimli známé tváře.

Na ulici za slovenským streamerem procházel Karlos Vémola. A nebyl sám.

Vémola šel v doprovodu dvou osob, přičemž jedna z nich byla žena. Okamžitě se strhla vlna spekulací ohledně českého bojovníka, jehož soukromý život a vztah s Lelou Vémola je jedním z nejčastějších témat tuzemských bulvárních médií.

„Ne, ne na mém streamu,“ říkal se svěšenou hlavou Dev1. Tušil, co bude následovat. Na českých sociálních sítích se začal rychlostí světla šířit klip hvězdy MMA s neznámou blondýnkou.

Situace si rychle všimla také média a Dev1ho subathon přinesl největší kauzu dne.

SUBATHON Tour De World

Akce začala již 15.2., přičemž konec může být v nedohlednu. Dev1 sice má svůj plán, to však neznamená, že jej diváci nezavedou na odlišná místa.

Trasa je zhruba vymyšlena, z Thajska zamíří streamer spolu s diváky do Singapuru, následně navštíví ostrov Bali. Po cestě do Japonska se staví na Filipínách. Po překonání Tichého oceánu je na seznamu Hawaii, USA a nakonec domovská Evropa.

 Konkrétní místa budou vybírat nejštědřejší fanoušci subathonu. Kromě moci nad destinacemi lze navíc získat různé ceny. Tak jak dlouho bude Dev1 na cestách?

Štítky: Twitch, dev1, Vémola
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).