Přejít k hlavnímu obsahu

Českému týmu dopolední hodiny nesvědčí. Spraví si chuť večer proti ENTERPRISE?

28. 2. 2023 | 13:23 Counter-Strike 2 Reportáž
CS:GO turnaje neznamenají hraní jen v odpoledních a večerních hodinách. Profesionální hráči musejí makat již od rána, protože spousta turnajů má dlouhé hrací dny, do kterých musejí vměstnat co nejvíce zápasů. Dynamo Eclot ale dopolední šlágry v posledních dnech nesvědčí.
Vojtěch „Valencio“ Mydlář
Vojtěch „Valencio“ Mydlář
Zdroj: Dynamo Eclot

Dynamo Eclot spadlo v HLTV žebříčku na 84. pozici, což je nejnižší umístění od loňského března. Podobně jako SINNERS by potřebovali začít sbírat mezinárodní skalpy jako sůl, aby se udrželi v popředí a nadále získávali důležité pozvánky. Poslední dva dny jim ale nevyšly, v obou případech přitom hráli už před obědem.

Do nového týdne vykročil pardubický celek pondělním soubojem proti Tricked Esport. Po dvou prohrách ve swissu sice odvrátil vyřazení ve třetím kole proti Apeks, další soupeř už ale byl opět nad jeho síly. V zápase od 11:00 padli po dvou těsných mapách 0:2 a s Elisa Invitational Winter se loučí. Jediným pozitivem je individuální výkon Guye „anarkez“ Trachtmana, jenž se nadále ukazuje jako dobrá posila a nový tahoun.

Tipsport CS:GO Praha
Tipsport CS:GO Praha
Foto: PLAYzone

Zlepšit si náladu chtěli DNE v úterý ještě o hodinu dříve. Připraveni museli být již na desátou, kdy v prvním kole play-off European Pro League čelili MOUZ NXT. Tady byl bohužel scénář stejný, porážka 0:2 alespoň neznamená vyřazení. Po úspěchu ve skupině mají v Double Elimination vyřazovací části ještě jeden život.

Dlouhý hrací den ovšem bude pokračovat dokonce třemi dalšími oficiálními zápasy. Na programu jsou totiž dohrávky ESEA Advanced, kde mají aktuální bilanci 2-0. Od 16:00 vyzvou Rapid Ninjas z Maďarska, den uzavřou proti Haspers, ale hlavním lákadlem bude střetnutí s ENTERPRISE, které proběhne od 18:00. Dynamo Eclot si užijí více než desetihodinový den plný CS:GO a dojde i na pikantní česko-slovenský duel.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.