Přejít k hlavnímu obsahu

Ve spolupráci s Creed III přichází do Fortnite nejen skin, ale i turnaj

1. 3. 2023 | 09:30 Fortnite Turnaj
Když filmová studia spojí své síly se hrou, vždy získávají tato partnerství pozitivní ohlasy. Spolupráce mezi Fortnite a Creed III, třetím dílem filmové série Creed, mezi ně rozhodně patří. Na co se můžeme těšit?
Creed cup
Creed cup
Zdroj: Epic Games

Úterní aktualizace odhalila hlavní postavu Adonise Creeda, kterého hraje Michael B. Jordan. Skin a související kosmetika budou k dispozici ve hře spolu s uvedením filmu do kin koncem tohoto týdne.

Ve středečním turnaji Creed Cup máte však šanci získat skin a kosmetiku zdarma a navíc dříve. Odehrát můžete až deset zápasů během tří hodin ve formátu Solo Zero Build. Pro účast v turnaji musíte být starší 13 let a mít dvoufázové ověření na svém Epic Games účtu. Turnaj začíná v 19 hodin středoevropského času.

Pokud se umístíte mezi nejlepšími třemi tisíci hráčů v evropském regionu, obdržíte kompletní balíček Adonis Creed zdarma ještě dříve, než bude k dispozici v item shopu. 

V balíčku najdete:

•    Adonis Creed Outfit (čtyři styly) 
•    batoh Heavy Bag 
•    krumpáč Knockout Pick 
•    emote Target Training 

Kdo získá alespoň osm bodů, obdrží zdarma sprej Creed do hry. Získat jej zdarma můžete i splněním úkolů ve hře. Creed questy budou dostupné ve hře od 2. března do konce sezóny a budou zahrnovat běhání, zvedání pneumatik a soutěžení s ostatními hráči.

Navíc za každý úkol získáte 20 000 XP s možností získat celkem až 140 000 XP, pokud splníte všechny výzvy. To by mohlo pomoci těm z vás, kteří se ještě snažíte dokončit celý battle pass těsně před koncem sezóny příští týden.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.