Přejít k hlavnímu obsahu

Dojde si frozen pro světový titul? Sledováním EPL si můžeš odnést i hodnotné skiny

1. 3. 2023 | 14:53 Counter-Strike 2 Preview
ESL Pro League po napínavé skupině A pokračuje druhým dějstvím. V rámci bojů o další čtyři místenky v play-off se představí také nejlepší slovenský hráč David „frozen“ Čerňanský, jehož tým MOUZ bude patřit mezi kandidáty na postup ze skupiny B. Jeho cestu Ligou mistrů světa CS:GO můžeš sledovat na Twitch kanále PLAYzone, a spolu s tím si odnést i hezkou odměnu!
ESL Pro League S17, skupina B
ESL Pro League S17, skupina B
Zdroj: PLAYzone

Kolotoč sedmnácté sezóny největší světové ligy se po dvoudenní pauze opět roztočí. Největším favoritem skupiny B bude tým Heroic, který by si rád vybojoval přímý postup do čtvrtfinále. Pozornost bude upřena také na MOUZ, jejichž zápasy si můžete vychutnat s česko-slovenským streamem na našem Twitchi.

První den oficiálního domácího přenosu přinese zápasy právě těchto dvou týmů, které se nachází na opačných koncích pavouka. Heroic od 16:00 vyzvou Movistar Riders, jedny z outsiderů skupiny, zatímco David „frozen“ Čerňanský nastoupí ve večerních hodinách na SAW. Favorité jsou v obou duelech jasní.

Tipsport CS:GO Praha #1
Tipsport CS:GO Praha #1
Foto: PLAYzone

Papírově nejvyrovnanějším duelem úvodního kola skupiny B je střetnutí Complexity 10. a 17. nejlepšího týmu světa. Oba se nacházejí v části pavouka s Heroic, jejich cesta do play-off tak nebude jednoduchá. Poslední zápas nabídne největší možný brazilský šlágr, FURIA se postaví oblíbencům publika z Imperial.

Sledováním toho nejlepšího světového Counter-Striku si navíc můžete přijít na hezký skin, týmový merch nebo třeba herní periferie. Pro možnost vyhrát stačí v informační sekci Twitch kanálu PLAYzoneCZ kliknout na „Connect with FACEIT for Drops“. Výhru až 10 000 bodů následně vyměníte za vysněnou odměnu.

ESL Pro League
ESL Pro League
Foto: PLAYzone
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.