Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS míří na sever. Jak si v dalším turnaji povedou s novou tváří v sestavě?

2. 3. 2023 | 11:00 Counter-Strike 2 Preview
Sestava mistrů České republiky už od zisku titulu doznala dvou změn. Druhá posila je zatím neznámá, jako prvního SINNERS testují Patrika „outex“ Tomka z vlastní akademie. Klíčová skutečnost je, že na rozdíl od minulosti nevyužívají kouče, ale testují mladou tvář. Další šanci se ukázat bude mít 21letý střelec ve čtvrtém pokračování CCT North Europe.
Patrik „outex“ Tomko se SINNERS
Patrik „outex“ Tomko se SINNERS
Zdroj: PLAYzone / SINNERS

Třetí turnaj CCT North Europe se dá považovat za jediný, který zatím SINNERS letos vyšel. Postupem přes swiss až do čtvrtfinále si vystříleli 2000 dolarů a získali skalp i 23. nejlepšího týmu světa. Ve čtvrtém pokračování budou chtít na tohle tažení navázat, avšak už v jiné sestavě. Patrik „Zero“ Žúdel se z osobních důvodů přesunul na lavičku a tým aktuálně testuje Patrika „outex“ Tomka, jakožto variantu z akademie.

Tipsport CS:GO Praha
Tipsport CS:GO Praha
Foto: PLAYzone

Kvůli pádu až na 73. příčku HLTV žebříčku se hříšníci řadí do horší poloviny účastníků, konkurence je ale určitě hratelná. Z nejlepší světové padesátky se turnaje zúčastní pouze Sangal Esports a Into The Breach.

Prvním soupeřem SINNERS bude tým Endpoint, který teprve začátkem týdne oficiálně posílil Frederik „Fessor“ Sørensen, bývalý hráč Monte či akademie Astralis. Evropskou sestavu navíc trénuje bývalý analytik Entropiq Prague, Allan „Rejin“ Petersen. Duel prvního kola swissu proběhne v úterý od 13:00.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.