Přejít k hlavnímu obsahu

Nová hra ze světa League of Legends. Vybudujte armádu mágů a veďte revoluci

8. 3. 2023 | 12:50 League of Legends Gaming
Společnost Riot Forge odhalila datum vydání a otevřela předobjednávky hry The Mageseeker: A League of Legends Story. Jde o indie 2D hi-bit pixelové akční RPG, které hráčům umožní vybudovat armádu mágů a vést revoluci.
The Mageseeker
The Mageseeker
Zdroj: Riot Forge

Hru The Mageseeker vyvinula společnost Digital Sun, která mimo jiné vytvořila RPG Moonlighter. The Mageseeker je 2D hi-bitové pixelové akční RPG odehrávající se v Demacii, mocném království světa Runeterra.

Demacie se snaží omezit to, co považuje za zakázanou magii. Zároveň ji však sama ovládá a používá, aby udržela pořádek. Hlavní postavou je mág Sylas, který se v hlubokém lese přidá ke skupině rebelů. Jejich revoluce rozvrátí klamný mír v Demacii – mír vybudovaný na krvi a potu mágů. The Mageseeker nabízí akcí nabitý fantasy herní zážitek pro ty, kteří chtějí prožít příběh o moci, identitě a spravedlnosti.

The Mageseeker: A League of Legends Story vyjde 18. dubna 2023 pro Nintendo Switch, Xbox Series X a S, Xbox One, PlayStation 4 (PS4) a PlayStation 5 (PS5) a také pro PC prostřednictvím služeb Steam, GOG a Epic Games Store. Hru lze objednat v těchto digitálních obchodech už dnes za 799 korun. Ta zahrnuje i předobjednávkový bonus Lost Silverwing.

Hru bude možné zakoupit i v digitální Deluxe edici za 1 049 korun, která obsahuje digitální předměty včetně balíčku Silverwing Supply Station Pack, dekorací Home Sweet Cave, exkluzivních kouzel a skinů Unchained.

Collector's Edition
Collector's Edition
Foto: Riot Forge
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.